Snelle service en mooi assortiment.

Ik heb een prachtige herenjas besteld. Zoiets zocht ik al even. 1 minpuntje en dat is dat ik alle knopen door een kleermaker extra vast heb laten zetten want die zaten allemaal heel los.

Deskundig

Zowel in de winkel als online deskundig en vriendelijk geholpen

Netjes snelle levering

1 artikel was niet op voorraad ik werd hier netjes voor gebeld en er werd gezocht naar een oplossing

GEWELDIG!!!

Snelle levering en gekregen wat ik heb besteld.

Feestastisch

Lekker vlot en fair geprijsd bestellen. Levering ging ook nog eens supersnel.

Netjes geholpen , en mijn online bestelling in winkel om kunnen ruilen

Ondanks drukte goed geholpen en mijn online aankoop gewoon kunnen ruilen in de winkel ( ondanks dat telefonisch werd gezegd dat dat niet ging)

Hadden de verkeerde maat gestuurd . Gebeld en vervolgens gelijk de juiste maat opnieuw opgestuurd en ook een retour bewijs erbij gedaan om het eerst pakketje kosteloos terug te kunnen sturen.

het winkelbezoek was fantastisch, goed personeel erg behulpzaam. Via internet wilde ik iets bestellen dat ging goed voor de kleine bestelling echter kreeg ik geen antwoord op mijn vraag waarom ik geen jas kon bestellen. in de winkel kreeg ik het antwoord dat deze niet meer gemaakt werden.

Leuke site snelle levering

Top om zo te shoppen en snelle levering alles paste goed

Andere variant gekregen

Snel geleverd. Alleen andere variant gekregen dan wat ik besteld had.

Prima service en mooie kwaliteit

geweldig!!

Snelle levering. je word zelfs persoonlijk gebeld wanneer er iets niet meer op voorraad is. Top service

Blij

Snelle levering en blij met de bestelling. Ook al een aantal keer in de winkel geweest en keek m'n ogen uit, wat een assortiment!

Goede kwaliteit

Duidelijke website. Kwaliteit is super snelle levering. Makkelijk om te bestellen

Prima alles gehad en keurig verzorgd .Ik had het heel snel binnen . Prima service.

Geweldige service

Product is duurzaam verpakt, waar ik heel blij mee ben. De by beugel was de goede maat qua cup, maar niet lang genoeg helaas.

Dikke prima !

Snelle service en artikel precies zoals omschreven. Dus dikke prima !

Snel geleverd en duidelijke omschrijving.

Snel geleverd en duidelijke omschrijving.

Gewoon zoals het moet zijn: bestelling vlot en prima bezorgd.

.......

Mooie stoffen

Hele fijne winkel met mooie en kwalitatief goede stoffen. Goede service!

Mooi fornitouren

Ik ben tevreden met mijn bestelling. Let op:tip voor het verzenden: Wel wil ik opmerken.dat verpakking follie was niet helemaal gesloten.:de metalen gordijnhaakjes schurden papieren zaakje en enkelen kwamen tetecht in buitenfolieverpakking,

Zeer snelle levering keurig afgewerkt

Mijn eerste gordijn bestelling bij Hoofs zeer snel geleverd binnen een paar dagen al keurig verpakt Het gordijn was perfect afgewerkt en goed kwa lengte ben er erg blij mee.

Mooie schoenen voor een mooie prijs!

En ze zitten ook nog eens lekker. Ik ga hier zeker vaker bestellen.

Snelle en correcte levering.

Vughterstraat 181183

5212GB Den bosch