Topservice

Hele fijne service, artikel was kapot en werd gewoon opnieuw opgestuurd. Zeker aan te bevelen.

Goede kwaliteit Snelle levering Lage prijs

Goeie service

Snel geleverd, prachtige stof!

Heel tevreden.

Aanrader

altijd zeer behulpzaam en perfecte verzending

zeer goede kwaliteit en duidelijke uitleg als we het nodig hebben .ook word je opgebeld als er een probleem is met de hoeveelheid die besteld is en er niet genoeg van is .dus altijd perfect waarvoor mijn dank

Post NL. komt niet aan de deur maar brengt pakket regelrecht naar servicepunt

Pakketje opgehaald bij servicepunt Boekhandel Lokerenpassage Maaspoort. Navraag gedaan daar en het blijkt dat er veel klachten zijn over de bezorging. Post NL. komt niet eens aan de deur!! Boekhandel heeft die klachten doorgegeven net als ik. Heeft verder niets met Hoofs te maken, dat was prima.

Precies wat ik verwachtte

Netjes op tijd de leuke vrolijke stof mooi verpakt ontvangen, dankuwel!

Snel en correct geleverd.

De bestelde stoffen voldoen aan mijn verwachting.

Snelle verzending en ruim assortiment lage verzendkosten

Ruime keuze, lage verzendkosten

Snel in huis

Ik had kleine artikelen besteld en deze waren er snel

Spullen supersnel ontvangen, vond alleen de verpakking beetje groot, had makkelijk door brievenbus gekund

Perfect!

Wederom stoffen besteld bij Hoofs na goede ervaring en ook deze keer zeer tevreden. Ik werd gebeld omdat de afmeting van een bestelde stof niet voorradig was, een kleiner lapje was wel mogelijk. Heel netjes deze service!

Goede service, makkelijke website

De door mij bestelde breivisjes waren niet op voorraad. Hierover ben ik gebeld en 2 dagen later had ik ze in huis. Echt een top service.

Doen echt moeite voor de klant.

Betrouwbaar en kwaliteit

Snelle levering, komt afspraken na. Goeie webshop, goede weergave van afbeelding (kleur) en beschrijving. Prijs/kwaliteit is uitstekend. Tip: stof recht afknippen, bij het naaien van gordijnen scheelt dit veel meetwerk.

Zeer goede service en vriendelijkheid aan de telefoon Snelle levering en super fijne kwaliteit van de stof

Mooie kwaliteit op maat

Handige website, mooi gevoerd gordijn besteld voor de kamer van m'n zoontje, geleverd binnen de beloofde twee weken. M'n zoontje blij, wij blij!

Bestellen ging top

Mijn bestelde artikelen waren snel binnen en ik werd netjes gebeld over een nalevering en vervanging van een product. Op een later moment ben ik nog in de winkel geweest; daar waren op dat moment te weinig medewerkers aanwezig om ons op een geïnteresseerde manier te helpen. Jammer maar kan gebeuren

Duidelijk, overzichtelijk en snel geleverd.

Duidelijk, overzichtelijk en snel geleverd.

Geweldige webshop

Ruime keus in stoffen, die van goede kwaliteit zijn. En de levering is heel snel. Ik ben zeer tevreden.

goede communicatie

zeer goed

Duidelijke communicatie

Duidelijke communicatie en snelle levering

Vughterstraat 181183

5212GB Den bosch