Super goed

De bestellingen zijn snel en correct geleverd.

super

mijn product was wat ik er van verwacht had. Maar ik was ook superblij met de snelle levering. Goed gedaan,superblij!!!

Vriendelijke goede service

Mijn bestelling was niet op voorraad en daarover werd ik gebeld. Het is goed opgelost. Hartelijk dank!

Mooie stoffen

De bestelling was er snel , alleen waren de meters stof die ik had gekocht een hele krappe meter er allemaal scheef afgeknipt.

Super geregeld

Super service

Snel en netjes

Super geregeld en mooie prijsjes

Op advies van mijn Brabantse schoonzusje bij jullie besteld. Bestelling klopt en was snel binnen. Toppertjes

Niet alleen fisiek, maar ook digitaal topservice!

Nu voor het eerst via de webshop wat dingen besteld, maar ook dan super snel opgestuurd. Dus ook via internet een aanrader, al is een echt bezoekje wel veel leuker natuurlijk.

Snel bezorgd en mooie kwaliteit

Goede kwaliteit en snelle levering!

Goede kwaliteit en snelle levering

Uitstekende service

Gemakkelijk om online te bestellen en snel geleverd.

Zeer behulpzaam en klantvriendelijk

Er was iets uitverkocht en dat werd net een telefoontje gemeld en vervolgens werd het teveel betaalde geld direct teruggestort.

Snel en precies wad wat besteld

Dit is echt zo'n feest om daar te zijn, geweldig!!!

Het is jammer, dat we er een eind voor moeten rijden, want het is een grote snoepwinkel. Ze staan voor je klaar voor advies en je wordt uitstekend geholpen.

Bestelling vlot en goed geleverd

prima ervaring

Prima.

Een goed product, snel bezorgt en prima verpakt.

Prima en snel

Goede kwaliteit

Prima adres om vanuit noord nederland stoffen te bestellen

Goed product...beetje nadeel dat het wat lang duurt voor je het product thuis hebt.

Absoluut perfecte dienstverlening!

Absoluut perfecte dienstverlening!

Besteld, gebeld en dag erna correct ontvangen. TOP

Bestelling geplaatst. na ontvangst factuur foute bestelling geconstateerd. Na telefonisch contact door Hoofs de bestelling aangepast. Verzonden en de dag erna correct ontvangen. TOP

snelle levering. geheel naar tevredenheid.

groot assortiment. hier vonden we wat we elders niet konden vinden.

Attent, zeer klantvriendelijk

Had een fout gemaakt bij bestellen fournituren. Gebeld en binnen 30 seconden creditnota geregeld. Daarna nieuwe bestelling geplaatst, 1 artikel niet op voorraad, medewerkster belt en meteen alternatief geregeld. Na 2 dagen was bestelling in huis. Zal in toekomst vaker spullen bij Hoofs gaan bestellen

Snelle levering van degelijke stoffen!

Keer op keer snel geholpen met iedere vraag. En steeds kwalitatieve stoffen!

Levering van de rails was punctueel, goede kwaliteit vor zware gordijnen.

De afdekplaatjes van de schroeven zijn moeilijk en soms niet te bevestigbaar. Werd door een dame aan de telefoon vriendelijk te woord gestaan.

Mooie stof, netjes afgewerkt en snel geleverd

Vughterstraat 181183

5212GB Den bosch