prima geholpen per telefoon een dikke 8

een dikke 8

Goed en snel contact.

De kleuren van het biasband op de foto,s van de website wijken wel af van de kleuren die je besteld en ontvangen heb. Beter om het ineen winkel te kopen dan kan je de kleuren goed bij de te gebruiken stof uitzoeken.

Zeer matig

Ik vond het netjes dat ik gelijk werd gebeld omdat niet alles wat ik had besteld nog beschikbaar was. Echter had ik van de aanpassingen geen e-mail ontvangen. Daarbij verspringt de website steeds waardoor mijn bestelling niet juist was gegaan. Hierdoor heb ik een aantal dingen terug moeten sturen en moest ik de kosten (€7,25) zelf betalen.

Oplossingsgericht en persoonlijk contact, toen bleek dat een stof tijdelijk niet voldoende op voorraad was. Verder prima producten en levering!

Erg tevreden, mooie kleuren en snelle levering!

Legosteentjes stof erg mooi van kleur! Snelle levering, ik ben zeer tevreden! Zal zeker weer stof bestellen als het nodig is.

Prima vlotte service

Zonder moeite een bestelling kunnen doen door de uitgebreide omschrijving op de site. Nette en snelle levering.

Binnen 24 uur geleverd voldoet volledig aan de verwachting.

snelle levering, naar verwachting, uitstekende service

x

Prima en op tijd geleverd!

Eigenlijk zoals het hoort; ik betaal en het wordt nog geleverd ook! Op tijd, de juiste spullen en een goede prijs..

Snelle levering en prachtige stoffen

Zeer positief. Zeker aan te raden om mooie stoffen en dergelijke te bestellen

Slechte retourregels

Het terugsturen van het pakketje komt voor eigen rekening. Dit is rond de 5 euro. Mijn bestellen was totaal incl. Verzending 8 euro. Dan zou ik voor 3 euro de hijsa aan moeten halen. Ook zat er geen retourformulier in het pakketje. Sorry maar vind dit heel slecht geregeld. Jammer

Werd gebeld dat er een embleem niet op voorraad was en dat is prima opgelost

Netjes ingepakt, maar niet exact wat ik bestelde.

Ik had 2x 1 meter stof gekocht en 2x bijpassend garen aangeklikt. Ik ontving 2 klosjes garen passend bij maar een van de stofjes??? Dat was jammer.

zeer correcte en snelle levering ! kwaliteit vd bestelde stof is super

zeer correcte en snelle levering ! Heel mooie stof !

Verschillende ritsen besteld (kleuren en afmetingen) en alles klopte helemaal.

Als altijd, mooie kwaliteit en snelle service.

Matig

De kleur van de stof is op internet lastig te bepalen, valt in het echt heel anders uit. De stof (voering) zelf was schots en scheef geknipt, waardoor ik eigenlijk te kort had en heel creatief moest zijn om het op te lossen.

Keurig

Keurige service

Ik had wafelkatoen nodig omdat ik te kort kwam. De foto’s op website zijn erg goed, ook de kleuren, het was dus makkelijk om dezelfde stof te vinden en mijn project daarna af te maken. Snelle service en ook heel leuk: een kortingscode voor de volgende bestelling.

Heel fijn en correct

Denken met je mee wanneer produkt toch niet op voorraad is en snelle levering en terug betaling

Snelle levering en goede kwaliteit

Zeker een aanrader!

Ik had verkeerde stof besteld en heb volgende dag gebeld. Werd super geholpen en mijn bestelling werd netjes geannuleerd zodat ik opnieuw kon bestellen.

Fijne en gezellige winkel. En bij online bestellingen komen ze hun afspraak na.

Ik had een bestelling geplaatst. Deze kwam vlot binnen maar 1 stofje had de verkeerde kleur. Aangezien de 2 kleuren dicht bij elkaar liggen kreeg ik 2 staaltjes toegestuurd. Toen bleek dat ik werkelijk de verkeerde stof geleverd gekregen had werd meteen de goede stof toegestuurd.

super snel

netjes verpakt