Goede klantenservice

Hele fijne klantenservice met online bestellen. Er was 1 stofje niet meer op voorraad en er werd gebeld om te overleggen en hoe het op te lossen.

Geen antwoord op vragen

Twee keer een mailtje gestuurd met vragen over een bestelling. Geen antwoord ontvangen en dus ook geen oplossing. Wel extra kosten hierdoor gemaakt! Jammer!

Snelle levering en goede kwaliteit, wij zijn tevreden, complimenten!

Prima afhandeling

Nette berichtgeving van de verlate levering. Pakket was goed ingepakt en onbeschadigd aangekomen.

prima service, reeds meerdere malen ervaren, daarom kom ik regelmatig terug

De bestelling van de gevraagde hoeveelheid stof of fournituren klopt precies, met een kleine afronding naar boven, en wordt vlot verstuurd.

zeer tevreden

alles naar wens verlopen,dank je wel

Goed hoor niks aan toegevoegen

Leuk een eenvoudig muziekdoosje voor een leuke prijs

geweldige service!! super groot assortiment

er wordt met je meegedacht, gezocht, geadviseerd. super!!

vriendelijk, snel, prima

Van tevoren gebeld of stof er was, ja! Bestelling geplaatst. Daarna kwam snel bericht dat het was verzonden. Netjes in leuke gekleurde zak geleverd.

Snelle service!! Erg tevreden!

Snelle levering!

Prima service, snel geleverd

Heel klantvriendelijk

De stof die ik wou hebben hadden ze niet meer. Ik ben toen gelijk gebeld en de mevrouw die mij geholpen heeft heeft een mooi alternatief opgestuurd. Volgende dag had ik het al in huis.

Één artikel was niet op voorraad. Ik werd netjes gebeld en op de hoogte gebracht. Hele goede service!

Online aankoop met persoonlijke opvolging

Aankoop gedaan via webshop als Belgische zakelijke klant. Telefonisch en via email goed op de hoogte gehouden over voortgang bestelling. Facturatie mooi in orde. Heel fijne samenwerking.

Snelle levering Product was anders als dat ik verwachtte Product is zwaar onduidelijk of ik het jan gebruiken waarvoor bedoeld

Snel en goed

Snelle service, mooie stof!

Goede service. Snelle levering

Uitstekende service en kwaliteit

Prima product , snelle levering

Nette snelle levering

Alles goed en net verpakt geleverd.

Super vriendelijk

Zeer vriendelijk. Hebben me gecontacteerd om uit te leggen dat mijn item even niet voorradig was. Prima service.

Snel en goed

Perfect gedaan

Mooie producten, niet duur

Heb al vele malen besteld en blijf bestellen, heel veel producten, kleuren en breed assortiment.

Vughterstraat 181183

5212GB Den bosch