Goed en snel

Prettig, goed en snel

goede service, goede producten

Ik kon makkelijk de producten vindenmet de juiste informatie. Het bestellen ging ook snel en makkelijk. De producten werden snel geleverd.

Snelle verzending. Snelle communicatie.

Een positieve ervaring.

Goed op de hoogte gehouden wat betreft de levering. Mooie kwaliteit van stoffen en keurig gemaakt. Een super cadeau voor een ander maar ook zeker voor jezelf “)

UItstekend!

Uitstekend!

Top bedrijf! Ik ga zeker vaker bestellen

Goed aanbod en erg klantvriendelijk. Toen iets niet op voorraad was werd ik meteen persoonlijk gebeld om te overleggen. ander product of geld terug. Ze hielden me goed op de hoogte, voor service zeker een 10! Ook een uitgebreid aanbod op feestgebied, dus ik ga zeker nog wel vaker bestellen

Prachtige stoffen

De stoffen zijn prachtig en de verzending was snel.

Prima levering

Uitgebreid assortiment en accurate levering. Prima

Alles is correct verlopen

Alles is correct verlopen

op tijd geleverd

De volgende dag geleverd, zoals beloofd

Ik was wat ontgoocheld dat ik op 12/01 reeds een mailtje ontving dat het pakje klaar was voor verzending en dit pas op 17/01 ontving... Bij Post NL werd pas laat het pakje van jullie overhandigd.

Prachtig stoffen en snelle levering

Prachtig stoffen en snelle levering

Precies als verwacht

Net als voorgaande keren snelle levering van de stoffen due ik besteld gad.

Super snel en prijstechnisch goed

Vind de bestellingen lang op zich wachten

Dat kan veel sneller 7 dagen is wel heel veel voordat je de spullen ontvangt

N.v.t

Netjes geholpen hoor. Keurig ingepakt en snelle levering .

Super overzichtelijke website, snelle levering

Snelle levering en mooie kwaliteit

Grote keuze, snelle levering

Was helaas verkeerde maat, naar winkel teruggebracht en binnen 2 dagen geld retour incl de verzendkosten

Ook kleine leveringen mogelijk

Snelle prima levering, mooie verpakking ook

Goed geholpen, wijzigingen kunnen makkelijk na 1 telefoontje geregeld worden.

Top! Snel en flexibel

Duidelijk, snel, nette levering

1 van de kleuren garens die ik had besteld was niet voorradig, kreeg toen netjes een belletje of ik een andere kleur garen wilde, 1 die gezien de rest van m'n bestelling ook beter paste bij de fleece die ik had besteld, als dat tenminste de bedoeling was. Heb nu een kleur garen die idd qua kleur zeer goed past. Prima geregeld zo.

Goed materiaal, snel afgehandeld.

De stof was zoals beschreven.

Vughterstraat 181183

5212GB Den bosch