TOP

Snel geleverd en je hoeft niet verplicht een meter af te nemen.

Snelle levering en een overzichtelijke website!!!

Snelle levering en prima produkten

Geweldige winkel

Had 2 stoffen besteld . Maar de ene stof was er niet meer in de kleur. Toen werd ik gebeld voor overleg . Ze konden me niet bereiken via telefoon .kreeg ik een mail erover. Dat is toch geweldig . Goede service en stoffen .

Mooie kwaliteit stof

Mooie kwaliteit teddy stof besteld en snel mogen ontvangen, ik ben er ontzettend blij mee

Prima online winkelen

Denken goed mee. Flexibel per post of afhaal.

Betrokken service

Click en collect, bij afhalen toch nog kleur garen kunnen aanpassen. Erg fijn!

Bestelling snel en goed verzorgd thuis.

Snelle levering, klantvriendelijk contact

Snelle levering van wat ik verwacht had

Bij Hoofs hebben ze alles. Ik kreeg een mooie lap linnen opgestuurd, in een flits, zo snel.

duidelijke informatie over het product en snelle levering.

Door de goede en duidelijke informatie over het product kon ik het goed gebruiken, voldeed het aan mijn verwachtingen

Heel goed!!!

Na mijn bestelling werd ik snel gebeld met de mededeling dat er niet genoeg stof beschikbaar was. En hoe we het konden oplossen. Alles goed geregeld en meteen een creditnota ontvangen. Heel klantgericht en -vriendelijk. De stoffen ook snel, in goede staat, ontvangen. Ik zal zeker vaker bestellen.

vlotte bediening en ziet en superverzorgd uit

vlotte bediening en product ziet er superverzorgd uit

snelle levering, goede kwaliteit stof

TOP

Snel en correct

Mooie stof, snelle service!

Ik wilde graag een niet standaard voeringstof. Hoofs heeft er mooie. Ben erg tevreden met de kwaliteit en de snelle levering.

Snelle, correcte levering.

Ik had enkele knopen voor mijn mantel besteld. Deze waren zoals ze op de foto oogde en waren normaal verpakt voor verzending. Ze waren wel minder dik dan ik had gehoopt maar dit volstaat prima. (Wellicht een idee om bij dikkere/afwijkende knopen een zij foto maken met een normale knoop er naast ter referentie) Maar ik ga hier zeker vaker bestellen

super service!

binnen 1 dag in huis, en erg blij met het product!

Snelle en accurate levering

Product en prijs uitstekend

Service

Telefonisch contact gehad. Uiterst vriendelijke medewerkers en heel erg in de weer voor de klant. TOP!

De bestelling van de coupon stof was eenvoudig, en is goed uitgevoerd.

Als je weet wat je hebben wil, en ik ga daar naar op zoek bij Hoofs, dan mis -bij digitaal aankopen doen- het deskundige advies van de verkoper(M/V), maar ik vertrouw dan op de kwaliteit die dit bedrijf past.

Snelle service mooie gordijnen

Heel blij met de nieuwe gordijnen

De kleuren kwamen goed overeen met met de afbeelding op de site. Goede kwaliteit. Snelle levering.

Goed product jammer van plastic verzendmateriaal

Hoofs heeft goede producten, levertijd is niet binnen 1-2 dagen. Dus iets langer wachten, geen probleem, maar handig om te weten. Jammer is de plastic zak waarin verzonden wordt.

Goede communicatie, uistekend geregeld

Vughterstraat 181183