Goe

Snel

Mooi product

Mooie kwaliteit paspelband. Levering mag wat sneller

Mooie knopen goede prijs en levering

helemaal top

top

Snelle levering in feestelijke verpakking

De artikelen die ik zocht waren bij jullie wél leverbaar, de kleinste maat haak en ogen nr. 1. Ik kreeg ze supersnel per post opgestuurd in een kleurige envelop mét kortingsbon!

We zijn tevreden

Mijn man is tevreden met zijn laarzen. Zitten goed

snelle en goede service

snelle en goede service

Prachtige stoffen, goede communicatie

Altijd goede ervaring met hoofs stoffen online, communicatie is goed. Er wordt gebeld als enkele stoffen later bezorgd worden.

Goed,snel perfect

Overbodige vraag

Snel en goed contact gehouden en mooie kwaliteit

Snel

Snel verzonden en kwaliteit

Goede klantvriendelijkheid

Het product kon niet op de beloofde tijd geleverd worden. Hierop werd er gebeld voor overleg. Een dag later weer gebeld voor status update. Het product (laarzen van de kerstman) bleek ook van goede kwaliteit.

Expectations exceeded

The fabric is very good. They have a good selection. Great delivery.

De feest- en carnavalwinkel voor mij

Mijn nichtje wou voor onder de kerstboom een sjaal en handschoenen in de Bossche kleuren voor het geval er een wonder zou gebeuren en carnaval in Den Bosch in 2022 door zou gaan. Dan is er maar 1 winkel waar je moet zijn. Voor mij is dat Hoofs. Vandaag besteld en al de volgende dag in huis. Ruim op tijd binnen voor de kerst. Ik blij, nichtje blij.

Mooi artikel op tijd geleverd

Leuke Ballon en op tijd geleverd, min punt dat je geen verzendadres in kan geven, voor kado. En eigen adres voor account. Nu een mengeling gemaakt.

Slechte service

2 weken moeten wachten op mijn bestelling. Geen communicatie hierover. De persoon die ik na 10 dagen wachten aan de lijn kreeg lachte alles weg en deed alsof het allemaal normaal is om zo lang te moeten wachten. Wegens de drukte zei ze. Laat dit dan ook weten aan de klant zodat de klant zelf kan bepalen of hij dat er voor over heeft

Heel erg goed

Goede en snelle service. Mooie producten

goede kwaliteit stof.

goede kwaliteit stof, goede overeenkomst met de website en snelle levering. TOP

Netjes en correct geleverd

Website werkt goed en Hoofs heeft veel; kon al mijn gordijnbenodigdheden in een keer aanschaffen. De spullen werden netjes verpakt en zoals gepland geleverd.

Goede service en snelle levering

Heel tevreden

Betrouwbare webshop

Een aantal keren heb ik nu stoffen besteld bij u en steeds tot volle tevredenheid. Snelle levering, mooie kwaliteit en goed verkalkt.

Snel op te zoeken stoffen en snelle levering.

Voor herhaling vatbaar

Snelle levering en mooie stof

Goede kwaliteit, goede prijs

Goede kwaliteit, goede prijs, goede service

Vughterstraat 181183

5212GB Den bosch