Heel lieve mensen en veel ervaring

Fijn geholpen, jammer dat de sinterklaas spullen niet zaterdag maar de dinsdag na sinterklaas aan kwamen.

Bezorging fietskoerier prima.

Mijn bestelling oke

-5 sterren zou beter zijn

Ik bestelde mn artikelen op 13 november met een belofte dat ik het 3 dagen later zou ontvangen. Na wachten... en wachten... een mail gestuurd, geen reactie gekregen... paar keer gebeld... wordt het weg gelachen. Uiteindelijk 13 dagen later mn pakket pas ontvangen omdat er iets niet van op voorraad was, 'we gaan het vandaag óf morgen voor je knippen en dan verzenden we het direct'. Dat duurde uiteindelijk nóg 3 dagen. Én bij het uitpakken zat er een totaal verkeerde stof bij in. De communicatie is verschrikkelijk, ze nemen ruim 5 dagen de tijd om te reageren op een mailtje. Oh en wat ik ook al opmerkelijk vond is dat ik voor gratis verzending naar het postkantoor nog voor een paar euro bij moest bestellen, NAAR HET POSTKANTOOR. Anders was de verzending naar het postkantoor of naar het thuis adres 5 euro. Ik heb daar natuurlijk zelf voor gekozen maar ik vind het heel vreemd. Nou, kort samengevat; als je niet teleurgesteld wil worden moet je hier zeker niet bestellen! Nou, dikke doei

Goede levering en communicatie

De stof was netjes verpakt. Ik had zelf contact opgenomen met de vraag of het mogelijk was om het pakket op te halen ipv te versturen. Dit was absoluut geen probleem n het lag gelijk klaar. Mooie stof en goede services

Snelle reactie, mooie stof en redelijk snel in huis.

Betrouwbaar

Mooie stoffen

Ik vind er mooie stoffen en in de regel is de verzendtijd oke

Hele goede service

Ik ben heel tevreden over de kwaliteit van de wol

Veel te late levering

Tussen bestelling en levering zat ruim een week.

Pak terug gestuurd was te klein Op heden nog niks terug gehoord

mooie produkten , snel geleverd

kwam goed overeen met de info op de website

Snelle verzending,netjes ingepakt, product naar wens.

Prettige service, persoonlijk contact en bezorging zoals afgesproken. Goede kwaliteit. We gaan meer bestellingen doen.

n.v.t.

Had 1 kaal hoofd nodig maar omdat ze zo goedkoop waren, en de transportkosten duurder zijn dan de bestelling heb ik er maar 2 besteld. Kunnen jullie er ook nog iets aan verdienen dacht ik zo. Nu was er maar 1 op voorraad, voor mij genoeg maar hier hebben jullie niets aan verdiend met alle bijkomende administratiewerkzaamheden. Ben zelf ondernemer vandaag deze reactie. Groet Ton van Zoest

Prima bedrijf.

Bestelling is vlot en goed geleverd

Goede website en makkelijk telefonisch contact voor vragen.

De bestellingen die ik tot nu toe gedaan heb zijn goed aangekomen.

Zeer overzichtelijk en makkelijk te bestellen van mooie stoffen.

Het productaanbod is mooi en geordend waardoor je makkelijk kan kiezen en bestellen.

Goede kwaliteit

Bezorging duurt te lang. Kwaliteit van het stof is prima.

Goede ervaring en snel geleverd

Keurig verzorgd en snel geleverd

De stoffen die ik had besteld zagen er goed uit, netjes gevouwen en keurig verpakt. De prijzen zijn netjes, niet te duur. De levering was snel, ik ga hier zeker weer bestellen

Heel goede service!

Telefonisch ook erg vriendelijk! Mondkapjes voor piet werden erg snel geleverd!

slecht

Als je op je website beweert dat een stof op voorraad is, en op dezelfde dag wordt verstuurd, moet dat toch ongeveer kloppen. Maar toen ik na 4 dagen maar eens ging bellen wanneer de stof zou worden verzonden, werd ik eerst van het kastje naar de muur gestuurd en bij het 3e telefoontje kwam de aap uit de mouw: de stof was niet op voorraad en het was sowieso te druk om de belofte van 'vandaag versturen' waar te kunnen maken. Volgende keer ga ik weer gewoon naar Textielstad, waar ze doen wat ze beloven!

Oké

Levering was snel, maar de kleur was te donker. En er zaten veel losse draden aan het pak. Helaas kan ik hem niet kosteloos retouren. Daar baal ik erg van..

heel goed

Gebeld om te vragen of ik mijn bestelling vlug ging krijgen. Vriendelijke dame aan de telefoon en ja hoor, mijn bestelling was er al na drie dagen (wat in deze tijd uitzonderlijk snel is)

Fijn op tijd. Geen lange levering. en mooie stoffen. Ik zal het mijn klanten zeker aan raden. Mirella's Style

Vughterstraat 181183

5212GB Den bosch