te lang moeten wachten op mijn bestelling

mn dat ik niet op de hoogte werd gehouden waarom de bestelling zo lang duurde. Zelf een email gestuurd om te vragen waar het bleef en kreeg geen antwoord. Tel ook niet te bereiken. Achteraf denk ik dat het kwam omdat het Carnavaltijd was, maar het zou fijn zijn als je zegt dat het nu te druk was etc.

Toppie

Erg snelle levering, goede kwaliteit spullen, ik ben er erg blij mee, ga zeker vaker bestellen en eerdaags langs in de winkel.

Mooi, duidelijk en overzichtelijk

Mooi verpakt. Een zeer duidelijk omschreven patroon! Heb echt zin in om dit hesje te maken!

Stof is prima. Goede prijs- kwaliteit

Misschien is het een idee om de leveringstijd te melden. Op zich had ik geen problemen met de leveringsduur. Maar na een week nog niets te hebben gehoord, twijfelde ik wel of het goed kwam. Gelukkig was dat wel het geval.

niet op tijd geleverd

Ik heb ruim 2 weken van te voren de bestelling geplaatst. Ondanks herhaaldelijk mail en telefonisch contact waarbij beloofd werd dat de bestelde spullen voor het feest van mijn dochter op vrijdag binnen zouden zijn, werd alles pas zaterdag geleverd. We waren hevig teleurgesteld en hebben op het laatste moment nog de stad in moeten racen om te zorgen dat ze toch de gewenste outfit had voor het feest. Erg jammer dat ik er ook zelf achteraan moest gaan bellen en er niet vanuit jullie een bericht kwam dat er vertraging in de bestelling was.

Niet tevreden

Ik heb een retour gestuurd en na 2 weken nog niets gehoord of retour ontvangen

Product besteld en betaald maar nooit ontvangen

Wat ging er mis?

prima..levering kan iets sneller

mooie stoffen. helaas zat er een klein vlekje op de witte stof en duurde de levering vrij lang. Verder tevreden.

goede prijs kwaliteit verhouding

Ik zocht een bepaalde stof die ik bij Hoofs het goedkoopst vond. De stof is van een goede kwaliteit. Vrij snelle levering.

Defect artikel ontvangen

Het artikel dat ik had ontvangen week flink af van de foto op de website. Daarnaast was het ook defect. Na contact met een niet erg vriendelijke klantenservicemedewerker kreeg ik te horen dat ze een andere leverancier hadden en dat het daarom wellicht afweek. Ik heb zelf de defecten nog proberen te repareren, maar was gewoon niet tevreden met het geleverde artikel. Na nog wat meer communicatie mocht ik het artikel retourneren. Zonde van de €4,99 verzendkosten die je sowieso kwijt bent en een slechte ervaring rijker.

Mooie stevige schoudervullingen.

Prima produkt, snelle levering, een tevreden klant!!

uitstekend

Snelle service en duidelijke communicatie

Bestellen makkelijk en duidelijk, snel binnen

Zeer positieve ervaring, lekker niet in een rij, snel en keurig geleverd.

Producten zijn goed maar levertijd en communicatie niet

14 dagen gewacht op m’n bestelling, telefoon wordt niet opgenomen en mails worden niet beantwoord….

kan beter

Je besteld blauwe knopen en je krijgt groene. Op mails wordt niet gereageerd

Niet conform afspraak, verwarring

Ik heb na 14 dagen gebeld omdat de bestelling uitbleef. Het bleek dat de viering niet op voorraad was en ook niet zou komen. Ik kreeg een foto met een alternatief, dat ik niet wilde. Ik zou nog andere foto's ontvangen. Die heb ik nooit gekregen. Drie weken daarna weer lag er opeens een pakje inde bis met de voering. Ik vind hem heel lelijk. Hij is heel Beige ipv Ecru. Komt niet overeen met de foto.

Mooie stoffen, maar enorme levertijd en slechte communicatie

Laatste bestelling heeft 2 weken geduurd voordat ik deze ontving. Geen reactie op mail en telefonisch meerdere malen onbereikbaar. Carnaval zal vast een rol hebben gespeeld, maar ik vind dit niet klantvriendelijk. Schitterende stoffen, maar het logistieke deel maakt dat ik volgende keer nog even verder zoek.

Snelle levering, goede spullen

Helemaal niet duur. Er wordt snel geleverd en het product is gewoon goed, zoals het hoort.

Trage verzending

Kwaliteit van de stoffen en fornituren zijn uitstekend maar de tijd tussen het bestellen en dat de producten verstuurd worden is erg lang.

Fijne duidelijke site, goede communicatie en kwaliteit product

Fijne duidelijke site, de producten waren goed te vinden. Goede communicatie, er werden voldoende mails gestuurd over waar de producten waren. Kwaliteit product, tot nu toe heb ik geen enkele klachten over de kwaliteit. Let wel op dat je niet rond Carnaval besteld, dan duurt je bestelling een week langer voor het verzonden word

Ik had een verkeerd artikel ontvangen. Ik heb gebeld met de winkel en ze hebben veel moeite genomen om dit voor me op te lossen (een artikel speciaal voor mij op maat gemaakt). Heel fijn, wat een goede service!

Zeer slecht

Twee artikelen bij deze webshop besteld. Beide kwamen beschadigd aan. Meerdere malen een mail gestuurd en proberen te bellen maar geen gehoor. Nooit enige reactie op mijn mails gehad. Erg slordig. De eerste en laatste keer dat ik hier iets besteld heb.

Ben heel tevreden

Stofstaal gauw geleverd ,ik wacht nog op galon Ibiza blauw 15 mm omdat ik zeker wil weten of de kleur goed is.De staal is velours tower petrol .Wanneer denkt u is deze weer leverbaar? vriendelijke groet Annelies

Nooit koop ik hier meer, ballentent

Ik kocht online een rits. Ik heb er bijna 1 maand op moeten wachten. Diverse keren gebeld, geen gehoor, mail gestuurd, geen antwoord. Klacht gemaild, geen respons. Werkelijk een zeer slechte afhandeling. Een echte balletent.

Vughterstraat 181183

5212GB Den bosch