Nee

Levering ging snel, Jammer dat je niet een account kan aanmaken als je voor de eerste keer besteld En jammer dat beide wenkbrauwen een stroefje haren een hoek van 90 graden maakt met de overige haren. Graag beter controleren bij de volgende keer Voor mij kost t teveel tijd om dit aan te kaarten Voor eventuele omruilen. Omdat ik moet gaan bellen of mailen Gemiste kans, jammer Aanbevelen ja/nee ? Bij een goede service zeg ik ja, door deze ervaring blijft de naam niet “kleven” Ik ben hulpsinterterklaas ieder jaar met enkele piepen. Je zoekt dan een adre waar je zorgeloos en snel kan bestellen en weten dat t goed is

Snellere verwerking

Groot assortiment

Veel keuze en snel geleverd. Goede prijs.

Maat was niet meer op voorraad

Ik werd gebeld dat maat niet meer op voorraad was maar was wel nog te bestellen op internet, werd ook pas 3 dagen na aankoop gebeld en kon daarom niet meer een andere zoeken… als ik dit had meteen had geweten had dat de jurk niet meer op voorraad was had ik het niet gekocht… en kon ik nog andere mogelijkheden zoeken. Maar ik vind het wel een goede winkel

Goede producten, maar hele trage levering

Er staat snelle levering op de website. Na 3 telefoontjes en beloftes em 1 mailtje heb ik na 1 maand mijn bestelling eigenlijk ontvangen. Producten zijn wel goed. Prima kwaliteit

Gewoon leuk om bij jullie te bestellen

Goede keus, prijs- kwaliteit in orde, goede communicatie en levering in een leuke envelop.

Keurige snelle levering en correcte afhandeling retour.

Artikelen zijn naar wens. De maat lastig in te schatten, daar deze niet helemaal zijn conform standaard kleding.

Prima service.

Goed en snel en netjes.

Mooie stof, goede afwerking

Stof online gekozen. Prachtig ontwerp. Leek op plaatje met witte achtergrond, maar is licht grijsblauw, kwam bij ons nóg beter uit. Bij de afwerking rekening gehouden met het verloop van het patroon. Gordijnen vallen erg mooi en zijn van goede, zware kwaliteit

Snelle levertijd en goede service

Mooi pietenpak voor een leuke prijs

Altijd snelle service

Goede prijs kwaliteit, prima service. Tevreden klant

Prima.

Levering was binnen een week.stof zag er precies uit als op de foto. Goede kwaliteit.

Uiteindelijk goed

Op mijn reactie via contact brief werd niets uit gedaan. Echter na telefonisch contact werd mijn klacht snel verholpen.

Veel keus en goede kwaliteit

Super leuk pietenpak. Goede prijs en snelle verzending !!

Snelle levering, maar mondkapjes hebben verschillende grootte.

Het bedrijf levert snel en efficiënt, niets op aan te merken! Prima! Echter, de geleverde mondkapjes (6 stuks in verschillende kleuren) bleken ten opzichte van elkaar een afwijkende grootte te hebben. Met andere woorden, het ene mondkapje valt serieus kleiner of groter uit dan het andere. Vreemd, temeer omdat op de website niets over maten vermeld wordt.

Prima bezorging

Alles op tijd binnen, maar betaald terug brengen wel erg duur!!!

Snelle levering en evt retour wordt ook snel afgehandeld

aan te bevelen

Ik had aangeklikt dat Hoofs stoffen een bijpassende stof bij de wafelstof uit zou kiezen en dit ook keurig en naar mijn zin gedaan sterker nog ik werd eerst nog gebeld of het alle goed was zoals zij op mijn aangeven uitgezocht hadden .

Zeer goed,

bestelling gedaan en binnen 2 dagen in huis, super tevreden

Het was te druk

Ik bestelde al vaker bij Hoofs en was altijd heel tevreden over de stoffen, de behulpzaamheid van de medewerkers en de snelle levering. Deze keer ben ik wat minder tevreden. Ik moest twee weken wachten op mijn stoffen agv Halloween drukte. Ik heb daar best begrip voor, maar toen ik via de mail en via messenger vroeg om opheldering omdat ik vreesde dat er wat mis was gegaan met mijn bestelling, kreeg ik daar geen antwoord op. En dat laatste vind ik jammer. Als klant zit je op deze manier in het ongewisse. De stoffen zijn uiteindelijk gekomen en, zoals ik gewend ben bij Hoofs, is de kwaliteit heel mooi. De volgende keer zal ik bestellen in een rustiger periode.

Goed opgelost.

Jammer dat jullie er laat achterkwamen, dat het niet goed is gegaan met de bestelling. Wel fijn dat jullie toch een vervangende ballon hebben opgestuurd.

Geweldig en heel snel geleverd ben meer als tevreden

Goede kwaliteit betaalbaar voor iedereen snel geleverd super

Aardige service

Eerste telefoontje niet zo goed;mevrouw wist van niets, computer, bestelling e.d. Gelukkig latere telefoontje goede service en aardige jonge mevrouw aan de lijn. Alleen de website bij inloggen mag beter; bij aanvraag nieuw wachtwoord geen enkele reactie! Maar veel aanbod in de webshop dus nu de rest nog!

Overzichtelijke website, vlotte verzending

Website is overzichtelijk, producten dikke prima, snel verzonden.

Ik had een bestelling gedaan en werd gebeld omdat ze een bepaald artikel niet meer hadden wat ik dan graag wilde. Ik werd enorm vriendelijk te woord gestaan en geadviseerd.

Vughterstraat 181183

5212GB Den bosch