Prachtig pak! Snelle bezorging!

Duidelijke site, Pak komt overeen met de afbeeldingen en oast mooi!

Prettig

Prettig zonder heisa, accurate afhandeling

snel en goed

Supersnel

Snelle levering, goed verpakt.

Goede vriendelijke service

Positief

Goed geregeld

Snel en makkelijk te bestellen

Very good

Friendly and very fast! Thank you all!

Snelle levering, vriendelijke medewerker

Het pakket werd 2 werkdagen na bestelling geleverd. Het luxe pietenpak voor kinderen, in prima kwaliteit. Eén van de 2 bestelde artikelen werd in de verkeerde kleur geleverd. Na een telefoontje is dat snel rechtgezet met een nazending van het artikel in de juiste kleur. Met daarbij een retourticket om het artikel in de verkeerde kleur kosteloos terug te kunnen sturen. Goed opgelost door een vriendelijke medewerker.

Zeer goede kwaliteit, en snelle levering

Een pieten pak onze dochter besteld, binnen een dag hadden we deze binnen. Zeer mooie kwaliteit, zowel wij als zij heel erg blij mee!

Gemakkelijk besteld, snel geleverd

Het enige probleem bij deze bestelling was: de geweldige keuze. Maar het is me gelukt; ik heb een prachtige stof gekocht voor de bekleding van mijn eetkamerstoelen.

Prima ervaring

5 verschillende maskers besteld. 1 hiervan was defect, contact opgenomen en had de volgende dag al een nieuwe. Helaas was ook deze defect. Uiteindelijk het bedrag teruggestort gekregen van het defecte masker. Goede en snelle service!

Fijne stoffen

Fijne stoffen snel geleverd.

Goed produkt, goede prijs, erg lange verzendtijd

Ik koos voor Hoofs omdat ze voordelig waren en zoals ze zelf op hun website hebben staan "snelle levering" hanteren: "Vandaag voor 14:00 uur besteld is vandaag nog verzonden". Ik heb haast met mijn bestelling, dus de keus voor Hoofs is Gezien ze op hun website zeggen dat ze ook op zaterdag tot 17:00 uur open zijn, en ik mijn bestelling om 10:00 uur plaatste, hoopte ik deze op maandag of uiterlijk dinsdag binnen te hebben. Nee dus. Dinsdag de klantenservice gebeld. Wat zegt de medewerkster: "Ja, de winkel is op zaterdag open, maar de webshop niet". Bijzonder antwoord, haha! Als ik vraag hoe ik dan toch een bestelling kon plaatsen staat ze met haar mond vol tanden. "Maar ik denk wel dat uw bestelling deze week nog weggaat". Huh? Deze week nog weg? "Ja, het is erg druk". O. Ik bestel de knisperfolie die ik in een kraamcadeau wil verwerken dus maar als de wiedeweerga elders... Op woensdag krijg ik een mail: "Jouw order 600096092 is ingepakt en wordt verzonden door magento_v2. Je kunt je zending volgen door te klikken op bovenstaande button." Magento? Nooit van dit bedrijf gehoord. Googelen leert me dat het de software van de webshop is ofzo. En button? Welke button? Er is geen button, geen hyperlink. Dus ik mail om te vragen met welk verzendbedrijf het verzonden is en hoe ik mijn pakket kan volgen. Antwoord: het komt per fietskoerier en is niet te traceren. O. Op zaterdag komt mijn pakketje met PostNL (hoezo fietskoerier?) We zijn precies 1 week verder. De knisperfolie die ik wilde gebruiken in mijn kraamcadeau had ik dinsdag al elders besteld (iets duurder, maar woensdag gelijk in huis).... Nee, voor mij geen Hoofs meer, dan maar iets meer betalen.

Super goede en snelle service!

Het pietenmutsje helaas iets te klein maar daar ga ik proberen wat aan te doen. Verder echt een onwijs mooie outfit!

Snel

Heel tevreden

Ondanks dat het kleedje niet op voorraad was toch een héél snelle nalevering. Kwaliteit en pasvorm is perfect

zeer tevreden !!!

De bezorging, tijd van levering en algehele service waren voortreffelijk, en dan heb ik het niet eens over de uitstekende kwaliteit van het product.

mooie stof, snel geleverd

Het heeft even geduurd, maar wel correct...

Het heeft even geduurd, maar wel correct...

Prima en keurig eigenlijk.

Keurig eigenlijk.

goede kwaliteit

snel geleverd

Gewoon top geregeld

Lekker snel en alles compleet.

Prima pietenpak

Snelle bezorging van een pietenpak zorgde voor blij kind.

Mooi, maar duurt lang

De stoffen zien er prachtig uit en werden keurig geleverd. Echter staat er op de site 'snelle levering'. Ik vind 5 werkdagen wachten geen snelle levering. Zeker niet vergeleken met andere sites die stoffen verkopen. Al met al tevreden over de koop, maar toch teleurgesteld.

Super goeie service

Bestelling gedaan, optijd binnen gekregen.. maar er miste iets. Ik contact opgenomen via de mail, en het missende werd opgestuurd en zo had ik het snel in huis! Top service van Hoofs!

Vughterstraat 181183

5212GB Den bosch