Snel & betrouwbaar

Snelle reactie op de mail en zeer snelle levering!

Pietenpak is echt heel erg mooi

Het pietenpak is erg mooi en bij de intocht dacht andere kinderen zelfs dat hij een echte Piet was. Ik had ook twee veren besteld waarvan de blauwe echt een hele mooie veer is. De rode die roze bleek te zijn misde ook de sticker op de afwerking van de knop waar hij op bevestigd is dus die is niet afgewerkt helaas.

fijne stof

De merino wollen stof is heel fijn om mee te werken en heel mooi van kwaliteit. De bijpassende stikzijde was niet zo bijpassend bij het blauw

Heel vriendelijk en snel

Ervaring is beetje dubbel

1 bestelling gedaan! Top levering en leuke spullen! Logisch dat er bezorgkosten betaalt moeten worden Maar als ik nog een haarbandje na bestel en ik hier ook 4,95 voor moet betalen en het pakketje door de brievenbus komt dan word ik wel lichtelijk geïrriteerd!!

O.a. Verkeerd artikel geleverd

Onlangs een bestelling gedaan van twee Oeteldonk pins. Ten eerste kreeg ik geen orderbevestiging per mail, vervolgens enkele dagen later een verzendbevestiging, waarna het bijna nog een week duurde voordat ik mijn pakketje ontving. In de tussentijd online een contactformulier ingevuld met de vraag of zij mij kunnen vertellen waar het pakketje is? Helaas is dit verzoek nog onbeantwoord gebleven, ondanks dat ik uiteindelijk mijn bestelling heb ontvangen. En dan was er ook nog een pickfout begaan. Een artikel was dus verkeerd. Ik heb het maar gelaten omdat het bedrag verwaarloosbaar is. Ik kom graag naar de winkel, maar online ben ik er wel klaar mee. Het is helaas niet op orde

Geen update over voorraad

Tweetal spullen voor Halloween besteld,na een week maar 1 vd 2 bestelde artikelen binnengekregen…stond beide op voorraad in de winkel,geen update vd winkel tussendoor,geen reactie op mail. Jammer.

Prachtige pietenpak voor ons zoontje!

Kwaliteitskleding die goed past en goede communicatie!

Jaren 20 feest kleding besteld, snel geleverd, bijpassend hoedje was niet op voorraad maar het geboden alternatief was prima! Ook goede prijs-kwaliteit verhouding.

Perfect!

Prachtige product keuze - breed gamma. Zeer correcte prijs. Levering zoals beloofd, milieuvriendelijk verpakt! Je mag gerust een filiaal in België beginnen, ik vind dergelijke product keuze NIET in België. Tot een volgende keer! Line

Goed te woord gestaan nadat ik belde voor nog meer stof

Bestelling werd niet verzonden conform afspraak

Twee keer gemaild en gebeld waarna de bestelling pas verzonden is

Goede kwaliteit, snelle levering en erg vriendelijk en behulpzaam

Slecht

Slechte service en niet goed geïnformeerd op de website

Top service!

Erg tevreden!

Duurde erg lang

Ik heb bij jullie besteld op zondag, zondag en maandag stond levertijd 2 dagen. Op vrijdag heb ik mijn pakketje mogen ontvangen. Op woensdag heb ik jullie gebeld omdat ik maar geen bericht kreeg, heb eerst 20 min in de wacht gestaan tot er werd opgehangen. Daarna weer terug gebeld en 50 min moeten wachten terwijl de wachtrij korter was. Heb in totaal 1 uur en 10 min in de wacht gestaan, dit ook aangegeven in het gesprek dat +- 2 min duurde. Toen werd verteld dat ik hem snel kon verwachten (vrijdag dus).

Slecht

De vleugels waren al kapot toen ze binnen kwamen.

Geen reactie op klacht

Heb meerdere keren contact opgezocht om te kijken hoe we een klacht oplossen Heb stof besteld waar gaatjes inzitten Deze stof had ik graag bewerkt in een baby deken als cadeau naar 2 weken nog steeds niks gehoord

Mondkapjes: Mooie keuze, goede pasvorm en via internet is de bestelling rap in huis!

Goede zorgvuldige levering maar laat

Een super compleet aanbod. Helaas duurt het een week voor de bestelling werd geopend. Er werd keurig gebeld voor een wijziging. Toen bleek 1 stof nog besteld te moeten worden. Dus uiteindelijk ruim 2 weken later geleverd. Keurig en compleet en verzorgd geleverd. Kan sneller. Tip. Groetjes Jolien

Heel goed!

Duidelijke site snelle levering!

Goede snelle levering

Geen problemen gehad. Duidelijke communicatie. Goede en snelle levering. Al met al top

gewoon goed

geweldig!

Persoonlijke aandacht, snelle handeling en meedenken, hierdoor was onze last minute bestelling op tijd binnen en kon optreden doorgaan. Geweldige service van zeer vriendelijke en behulpzame medewerkster!

Vughterstraat 181183

5212GB Den bosch