Goede hulp bij bestellen

Snelle , goede levering. Mooi stevig gobelin, voeringstof prima.

Snel

Zoals omschreven

Hier bestel ik nooit meer.

Deze website uitgekozen vanwege de beloofde levertijd ( voor 14u besteld volgende dag in huis). Uiteindelijk pas 2 weken later mijn bestelling ontvangen. Telefonisch niet bereikbaar. Vervolgens tot 3x toe per mail/ Facebookbericht gevraagd om de bestelling te annuleren aangezien de verjaardag al geweest was waarvoor ik de bestelling deed. 1x bericht dat de ze mijn bestelling onder de aandacht zouden brengen ( na 3 dagen), vervolgens geen reactie meer op de mail gehad. Uiteindelijk dus wel spullen geleverd gekregen, maar veel en veel te laat.

hele goede ervaring

heel snel in huis, en als er iets is bellen ze je op

Mooie stof, goede prijs, snelle levering

Prima stof, lange levering.

Niks op de stoffeb aan te merken. Enige was dat na 2 weken niks ontvangen te hebben gemaild gad en het toen gelijk ontvangen heb.

Netjes op tijd bezorgd, goede kwaliteit

De vier pakken die wij hadden besteld waren van prima kwaliteit en werden keurig op tijd bezorgd. Prettige afhandeling.

snel en goede kwaliteit

pietenpak is super!

Goede en snelle service, ik had een pietenpak besteld, deze was niet meer leverbaar, in overleg een ander model uitgezocht en een dag later alles geleverd. Ook omdat wij op vakantie gingen kon het in overleg later verzonden worden zodat het ontvangen kon worden wanneer we thuis waren. Goed telefonisch overleg

Goed geregeld

Snel en correct .

Niet tevreden

Ik heb twee dingen bestellen en betaald maar ik kreeg maar 1 thuis geleverd.

Niet zo tevreden

Ik had wat maskers besteld voor Halloween. De website zei dat ze verzonden werden op de dag dat ik ze bestelde, als ik voor 14u bestelde. Dus deed ik dit. Ik heb pas dagen later een mail ontvangen over mijn bestelling. Ik dacht eerste dat er iets fout gelopen was. De masker waren natuurlijk niet op tijd, plus de levering is ook nog eens niet goed verlopen, terwijl ik een briefje aan mijn brievenbus gehangen had voor mocht ik niet thuis zijn, waar de postdienst het pakket kon achter laten.

Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding!

Een dracula cape voor mijn zoon besteld en het is een groot succes! Al vaak aan gehad en nog steeds als nieuw!

Goede persoonlijke service!

Top service, persoonlijk en secuur!

Niet betrouwbaar als je efficiënt en snel wil

Het stond op de website 2-3 dagen levering. Bestelling op een donderdag geplaatsts, dinsdag nog geen bevestiging dat het gestuurd is, bellen en zeggen ze dat het past morgen gestuurd zou worden. Helaas was er op woensdag nog steeds geen track nummer. Donderdag weer gebeld en zeggen ze dat ze een vertraging hadden bij de douane en dat ze het pakket zouden ze gelijk sturen. In de avond een trackingnummer ontvangen en vrijdag middag pakket ontvangen. Ik maakt het open en zie ik dat ze alleen 1 vanaf de 2 producten hadden gestuurd. Weer bellen, en uiteindelijk heb ik het tweede product op zaterdagmiddag ontvangen. Ik had ze nodig sinds vrijdag dus eentje was al te laat. Als ik van te voeren wist dat het tenminste 1 week duurt voordat ik mijn volledige pakket zou ontvangen, had ik het ergens anders besteld.

Geduld

Na het eerste telefoontje van jullie over de boord stof, had ik eerder een berichtje willen ontvangen over de voortgang daarin. Nu moest ik nog lang wachten en in onzekerheid moeten zitten of de bestelling nog wel kwam. Pas toen er duidelijkheid was hebben jullie mij weer gebeld en toen ging het eindelijk snel met de bestelling.

Goed Produkten geleverd.

Jammer genoeg lang moeten wachten vanwege Halowien maar uiteindelijk is het toch nog goed gekomen en is mijn vrouw blij met de nieuwe ritssluiting.

Mooie stof snelle levering

De stof werd vlot geleverd en zag er netjes uit.. kwalitateit is prima. Inmiddels verwerkt tot mondkapjes

Er werd fijn meegedacht toen een artikel niet leverbaar bleek!

Makkelijk om bestelling te plaatsen, door drukte wat late verzending maar wel prettig mailverkeer

Goede kwaliteit

Mijn zoon had een Peaky Blinders outfit besteld voor een feestje. Ik vond het er super mooi uitzien, hij zou het zo in het dagelijkse leven ook aan kunnen, het is geen goedkope rommel

Zo mooie stof geweldig mooi verzorgd en snel

super!!

er ging wat fout met de bezorging, maar ze hebben het keurig opgelost!

Goede prijs kwaliteit, snelle levering

Duidelijke communicatie na bestelling (factuur via mail, duidelijke omschrijving) Goede verpakking, eenvoudige, mooie patronen op stevig papier.

Vughterstraat 181183

5212GB Den bosch