Prima maskers

Twee maskers gekocht, zonder dat van te voren te weten kwamen de maskers wel op twee verschillende dagen binnen. Ik was eerst bang er maar een te krijgen maar heb toch alles gekregen.

Goede communicatie vriendelijk personeel

Zeer goed bedankt nog

Bedankt

Zeer snelle levering

Top kwaliteit en snelle en goede communicatie

Mooie kwaliteit en ik had zelf iets fout gedaan bij bestelling en kreeg hiervan snel en persoonlijk bericht waardoor het pak op tijd binnen kwam. Top !

Prettig en overzichtelijk

Aangenaam, correct en snelle afhandeling Goeie kwaliteit

Voldoet aan mijn verwachting

Toch op tijd geleverd!

Door de vertraging die Hoofs had opgelopen voor de squid games pakken kreeg ik de bestelling echt op tijd binnen. De communicatie tussen mij en Hoofs was zeer helder, er werd snel gereageerd op mijn mailtjes. Ontzettend bedankt voor alles!

De kleur van foto op de site kwam niet overeen, jammer maar ik denk dat ik wel iets kan maken van de stof. Heb dit nog niet eerder gehad met stof van deze site, kwam altijd goed overeen.

Overnachtse levering was niet gelukt

Hoofs is zeer Klantvriendelijk en persoonlijk met hun contacten

Op het laatste moment bestekd maar wij hebben de helloween kostuum op tijd ontvangen! Snelle levering en als zij geen voorraad hebben denken ze met je mee. Bedankt wij hebben een leuke helloween met onze aller kleinste gehad ^^

Behulpzaam

De post heeft er een week over gedaan om het af te leveren. Toen ik maandags belde dat het er nog niet was stond in jullie systeem wel dat het afgeleverd was. De dame aan de lijn vroeg me nog even de dinsdag af te wachten, en anders zou ze het (alleen een patroon) opnieuw verzenden. Ik moest dinsdag en woensdag werken dus had me voorgenomen donderdag weer te bellen toen het er dinsdag ook niet bij zat. Maar woensdag hadden we het dan toch ineens in de brievenbus.

Alles correct verlopen

Zoals beloofd geleverd

Goed snel geleverd

Goede service, snel geleverd.

Ik heb mijn ervaring al doorgegeven

zie boven

Super service

Artikel wat ik had besteld bleek niet voorradig. Zij hebben mij toen op gebeld en wat anders voorgesteld (zonder bijbetaling) en meteen verstuurd. Helemaal top!

Kwaliteit! En snelle service

Laatste bestelling niet oke

Ik heb al vaker besteld bij hoofs stoffen en was telkens zeer tevreden. Alleen de laatste bestelling ging er Iers fout. I.p.v 1,5 meter stof kreeg ik een halve meter. Dat kan gebeuren natuurlijk. Ik heb een mail gestuurd en kreeg vrij snel antwoord met daarin de vraag of ik geholpen was als er een meter nagestuurd zou worden. Ik heb daarop geantwoord dat ik daar niet aan heb omdat ik de stof in één stuk van 1,5 meter nodig heb voor mijn project. Daarna heb ik niets meer gehoord. Ik heb nogmaals een mail gestuurd en ook daar tot nu toe geen antwoord op gehad. Heel jammer. Ik ben hier nu al ruim twee weken mee bezig. Aanbevelen?

Goede kwaliteit pietenpak, snelle levering

Het bestelde pietenpak voor onze dochter is van uitstekende kwaliteit. Zachte stof en ziet er super mooi uit tot in de details.

Ik kreeg helaas geen bevestigingsmail. Zo wist ik niet of mijn bestelling wel goed was gegaan. 2 dgn later mail ontvangen voor bezorgen. Spullen waren goed. We hadden 3 parelketting besteld €2,99 p.st echter staat er op de verpakking dat ze €1,99 kosten. Dat was erg jammer.

Overzichtelijk site

Ruime keuze

Goede kwaliteit stof, snel geleverd.

Ik maak graag zelf kleding van tijd tot tijd. Maar wil dan wel wat er nu in de mode is. Ook wil ik het fijn dragend en goede kwaliteit. En dat vond ik bij Foofs. Dus tevreden.

Ik vond mijn bestelling prima, totdat jullie me steeds bleven mailen om te vragen wat ik van mijn bestelljng vond. .

Slechte orderverwerking

Twee maal moeten bellen voor de status van mijn order. Telkens kreeg ik te horen dat ze een orderbevesting via mail zouden sturen ... Maar helaas. Zou klaar liggen voor PostNL maar dat heeft nog dagen geduurd voordat PostNL iets had ontvangen.

Foto’s anders dan geleverde product

Ik had jeansblauwe stof besteld maar kreeg donkerblauw. Ook had ik grijze wafelstof besteld maar kreeg mini-wafelstof. De foto’s op de site en de omschrijving komen niet overeen met het geleverde product. Hoop dat dit achteraf nog goedgemaakt wordt.

Vughterstraat 181183

5212GB Den bosch