negatieve ervaring

mijn eerste bestelling was onvolledig. Ik heb al 2 mails gestuurd waarop ik geen antwoord krijg om mijn betaalde stof te kunnen ontvangen. Als er hier zo gewerkt wordt hoef ik geen klant meer te zijn.

Ik had een snellere verzending verwacht

Op jullie website staat “snelle levering”, dat was de reden waarom ik bij jullie bestelde. Mijn bestelling was op een donderdag, het pakketje werd pas op woensdag geleverd. Dat is voor mij geen snelle, maar gewone levering.

Aan te bevelen.

Product is scherp geprijst, voldoet aan de verwachtingen dus wat wil je nog meer?

Perfect!

Precies wat ik zocht. Goede webshop. Snelle levering.

Bestelling heel snel binnen gehad, top

Super service

Wij hadden iets besteld wat op dit moment niet leverbaar is. De volgende dag werd ik al gebeld met een voorstel van een vergelijkbaar pak alleen andere kleur, helemaal prima! Helaas was er door mij zelf een verkeerde maat besteld. Gewoon even bellen en ze doorzoeken de winkel voor je of er nog een andere maat is, top! Uiteindelijk een passend pak voor een top feestje.

Jammer

2x een bestelling geplaatst en moeten weinigen aangezien het niet op voorraad was. Bestelling binnen, procureur beschadigd. Direct een mail gestuurd, maar tot op de dag van vandaag nog niks gehoord. Jammer!

Mooie producten

Door de halloweendrukte kon het product niet op tijd bezorgd worden, maar dat is begrijpelijk.

Uitermate tevreden over Hoofs

Super snelle levering, mooie producten. En zelfs in luxe bedrukte kartonnen doos geleverd. Dat laatste had van mij ook soberder gemogen, dat zou ook prima zijn aangezien de rest al top is. Ga zo door Hoofs, wij zullen jullie zeker aanprijzen!!

Goede communicatie en producten

Producten waren beter dan verwacht. Halloween was hierdoor goed geslaagd! Hoofs kon als enige de de artikelen tijdig leveren

Super snelle levering!!

Omdat mijn bestelling bij een andere webshop was geannuleerd, had ik snel een nieuw kostuum nodig. Ondanks de top drukte hebben ze mijn bestelling direct ingepakt en had ik het de volgende dag al binnen. Jullie hebben me uit de brand gered! Heel erg bedankt!!

Goede prijzen en snelle levering.

Squid game costuum bij verschillende aanbieders proberen te kopen, dit was de enige die het ook geleverd heeft binnen de beloofde tijd.

Foute levering

Vanalles besteld maar 1 artikel was de foute en ook nog eens de foute maat. Gemaild, geen reactie. Zelf er achter aan bellen. 1 artikel niet op voorraad, week later is geld nog niet terug gestort maar het artikel staat in de webshop wel nog steeds op voorraad.

Teleurgesteld door levertijd waarover niet gecommuniceerd wordt

Op de website wordt een levertijd van 1-2 werkdagen genoemd maar ik heb meer dan 2 weken gewacht op 2 kleine stukken stof. Ik moest zelf tot 3 keer bellen om te informeren over de status. Ik kan mij voorstellen dat er vertraging op treedt maar ik zou het dan fijn vinden om hierover geïnformeerd te worden.

Boven verwachting

Pak en schmink besteld, binnen een paar dagen binnen (ondanks de halloween drukte). Daarnaast was de kwaliteit van het pak erg goed, u krijgt zeker waar voor uw geld. Kan n niet wachten op mijn volgende thema feest, zodat ik weer kan bestellen.

Als je gebeld word omdat er geen veer is voor je pieten pak en ze een andere kleur hebben die er mooier bij past , dat noem ik nou service!

Delivered in time for Halloween!

Last minute squid game costume purchase and they made sure I got in time!

Snelle levering echt toppie

Was een snelle bestelling en een snelle levering.

Fijne ervaring

Product die ik bestelde was niet duur, goede kwaliteit, en volgende dag in huis!

Product kwam als verwacht binnen. Jammer dat je na betaling geen enkel bericht ontvangt met bevestiging, status enz. Dat zou wel handig zijn want nu heb ik gebeld ma enkele dagen om deze informatie op te vragen. Wel weer vriendelijk te woord gestaan.

Erg tevreden!

Leuk verkleedpak , op tijd binnen, erg tevreden met me aankoop. En daarnaast ook een Goede Klantenservice die problemen goed aanpakt!

Uiteindelijk levering, na paar weken proberen om contract te krijgen

Na drie weken! was mijn bestelling ineens toch vlug binnen, nadat ze uiteindelijk reageerden op mijn mails hoe de zaak ervoor stond. Al die tijd werd er niet gereageerd en ook niet geleverd. Stof was heeft prima, alleen week de kleur flink af. Voor mijn doel niet zo belangrijk gelukkig, maar wel reden om stof niet meer online te kopen.

Fijne en goede service

Ik werd gebeld over stoffen die er niet meer waren, snel geld terug.

Te lange verzendtijd

Jammer dat ik zo lang op mijn Bestelde patroon moest wachten! Misschien is het verstandig om een ander Vervoersbedrijf te zoeken...zodat men Geen 14 dgn op een brievenbus pakketje Hoeft te wachten! Eindelijk is het dan binnen. Mooi patroon en duidelijk! Ch.verschure

Goede en snelle service

Positief te spreken over P.W. Hoofs. Mijn bestelling werd snel en met duidelijke communicatie verstuurd; ik wist precies wanneer ik mijn pakket mocht verwachten. Helaas bleek het product defect en na telefonisch contact te hebben gehad, hebben ik en P.W. Hoofs dit samen opgelost, waarna de afhandeling door P.W. Hoofs eveneens snel en duidelijk werd gedaan. Niks dan positief, ik zou er zeker nog een keer bestellen.

Vughterstraat 181183

5212GB Den bosch