Heel goed ervaring maar wat hoog verzenden kosten

Heel goed ervaring maar wat hoog verzenden kosten

Nog niet goed , geen produkt ontvangen

Nog niets ontvangen

Trage communicatie

Ik kreeg bericht dat mijn pakje onderweg was. Maar er kwam niets. Post. Nl had niets ontvangen. Uiteindelijk heb ik een betaalbewijs en order nr. Opgestuurd en is het na enkele weken binnengekomen. Dus goedgekomen maar wel een vervelende ervaring.

Prima dienstverlening! Goede prijs/kwaliteitsverhouding

Goed!

Kapotte broek ontvangen en te groot.

Niet goed. De broek had een stuk bandje erin waardoor ik de broek niet strakker kon zetten

Hebben het sneller geleverd dan de werkelijke levertijd is. Was voor Halloween!

Top levering

Voor Halloween had ik een keteltje en heksenhoed besteld die al uitverkocht bleken te zijn. Ik werd netjes gebeld en kreeg voor allebei een goed alternatief aangeboden en deze werden ook snel thuisbezorgd.

Prima Was er snel!

De stof was aanvankelijk uitverkocht. Dat werd niet doorgegeven. Dus duurde het wat langer. Laat weten wanneer het langer duurt.

prachtige stof

Al een tijd op zoek naar de juiste stof en nu heb ik die bij Hoofs gevonden. Geweldig! Wat een uitzoek.

Je krijgt wat je verwacht.

Simpel om te bestellen. Op tijd geleverd. Telefonisch erg vriendelijk en klantgericht te woord gestaan.

Zombie elsa

Had een xl besteld maar kreeg een l gelukkig paste die en nog mooi op tijd ook mooie en coole dingen was nog moeiijk kiezen ook nog ben toen voor de zombie elsa gegaan me halloween kon niet meer stuk!!

Zeer snel en goed geleverd

Presies wat ik had bedteld

Goede service!

Goede en snelle service/levering.

Goed product/levering, te weinig info.

Ik had Dracula tanden besteld. Deze lijken oké en werden snel geleverd. Echter was er niet te vinden over hoe deze bevestigd worden. Het leek of er kneedlijm in zat, maar dit waren gewoon dopjes. Er is ook niets te vinden over wat voor lijm erbij hoort en er is ook geen lijm te vinden op de site.

Fijn!

Hele mooie stoffen en snelle levering

Mooie stof en snel bezorgd

Mooie stof besteld voldoet zeker aan mijn verwachtingen. Super fijn, snel bezorgd.

Fijne webshop

Snelle service. Goede informatievoorziening over de levering van mijn bestelling. En artikel was exAct zoals omschreven en getoond op de website.

Heel goed, vriendelijk en klantgericht

Hele goeie ervaring!! Mooie verkleedkleren, zoontje is er erg blij mee

Altijd snel en goed geleverd

Nooit problemen met bestellingen

De klantenservice is top!

De klantenservice is top!

Snelle verzending en mooie kwaliteit stof

Mooie stoffen met mooie print!

Goede kwaliteit boordstof!

Prachtige stevige rib boordstof gekocht. Er is hier geen winkel of weekmarkt die dit verkoopt. Heel blij mee!

Gekregen wat ik wilde

Zeer klantvriendelijk

Uitstekende service, ook bij retouren.

Vughterstraat 181183

5212GB Den bosch