heel goed

mijn bestelling was heel vlug binnen en de stof heel goed

Gewoon goed gegaan

Alles goed zoals op de site beloofd

Een feest om te winkelen. Ook online

Online alles kunnen vinden wat ik zocht. Zo weet ik zeker dat ik er tijdens carnaval weer goed bij loop, qua kleding dan. ;-)

Mijn bestelling ging helaas niet in 1 x goed maar dat werd snel en adequaat opgelost. Alles op tijd binnen om in een complete outfit naar het Halloween feest te gaan.

Super !

Ik werd netjes gebeld dat mijn knoop er niet meer was en er werd ook meteen een andere aangeboden !! Superfijn snelle service klantvriendelijk en behulpzaam

Super bedrijf, super service!

Zeer tevreden!

Altijd TOP service

Bestelling gedaan later bleek 1 artikel niet op voorraad. Gebeld en werd netjes opgelost, nieuw artikel is verzonden. Rest van de bestelling niet aangekomen, gebeld is direct opnieuw opgestuurd. Ondanks de erg drukke tijd voor 11-11 TOP service.

Helemaal top!

Wat een geweldige service geven jullie. Het dreigde mis te gaan met het op tijd afleveren van mijn pakketje, maar door jullie snelle reactie is alles goed gekomen. Een dikke 10+ voor jullie.

Voldeed volledig aan verwachting

Snelle levering. Goed artikel refelijk geprojst

Zeer vlot...goed verpakt....een aanrader als u iets nodig bent.

Snelle levering en persoonlijk contact

Slecht

Ik had Softshell gekocht, maar de kwaliteit is zo waanzinnig dun en slecht dat Ik het nog niet als poetslap kan gebruiken, zonde van het geld

Gewoon GOED

Prima geholpen

Hele goede service. Doen wat ze beloven.

Detail: je moet op de site ónder je product klikken (op mobiel althans). Ik had per ongeluk boven product geklikt. Daarom zit ik nu met een beige runner bij mijn ecru rits en moet ik dus nogmaals, maar nu een ecru runner (a 50 cent) bestellen.. Klopt, mijn fout, super klantvriendelijk had ik gevonden als jullie het hadden opgemerkt: wie bestelt er nou een ecru rits met beige runner? Dan had je een 10 gekregen ;) Maar... mijn fout.

Prima, snel geleverd naar verwachting

Prima product snel geleverd

Nette snelle levering

Goede website en de kleur van het keperband was precies zoals op de foto. Ik heb het gebruikt om m’n linnen gordijnen aan de roede te hangen

Komen hun afspraken na en product is naar verwachting.

Netjes gebeld dat de levering eraan kwam !

Goede service en snel geleverd

Behulpzaam en vriendelijk

Ik heb 26 oktober 2021 een nieuwe bestelling gedaan en betaald. Hierop heb ik nog geen bevestiging mail ontvangen. Over de vorige bestelling ben ik zeer tevreden

Mooie artikelen, ruim assortiment, snelle levering

Zeer veel artikelen beschikbaar, snel geleverd en mooi materiaal! Ben er helemaal blij mee. Ging bij ons om pietenpakjes voor de kinderen, de bevestiging van de veer aan het mutsje was het enige wat je zelf moet doen, mutsje bevat geen optie hier voor.

Snelle levering, leuk hoe het verpakt is.

Er werd snel contact opgenomen met een goede oplossing toen een van de bestelde producten niet voorradig was. Alles is snel geleverd en keurig verpakt. Tussentijds word je op een leuke en grappige wijze op de hoogte gehouden. Kortom: alles goed voor elkaar.

Vughterstraat 181183

5212GB Den bosch