Mooie stoffen en stipte levering!

Een mooie selectie aan stoffen die tijdig geleverd werden. Een echte aanrader :-)

Snelle levering, goede service

Ik had een stofje besteld met "bijbehorend garen", zeer tevreden over hun selectie van garen! De levering was ook heel snel! Ik ben dus een tevreden klant en kom zeker terug

Trage levering

Product ontvangen. Heeft echter ruim een week geduurt voor het door mijn brievenbus rolde. 1 mail gehad waar link voor tr.& tr. ontbrak.

Fijne service

Artikelen voor een goede prijs, snel verzonden en er zat ook nog een klein presentje bij als dank voor de bestelling. Helemaal tevreden!

TOP. Snelle en correcte levering.

Een snelle en correcte levering.

Mooie winkel met groot assortiment

Bestelling was makkelijk te plaatsen groot aanbod en hele goeie prijzen!

Hippie bril

Mijn online bestelling klopte niet , kreeg een ronde ( goedkopere ) hippie zonnebril toegestuurd, terwijl ik een duurdere vierkante bril met gele glazen had besteld . Toevallig was ik een paar dagen later in de buurt , en kon ik exact aanwijzen welke bril ik had besteld . Ik mocht de bril omruilen, kortom uiteindelijk prima geregeld.

Snel geregeld en netjes verzorgd thuis gekregen

Ik vond het alleen erg lang duren; ik had een lange deelbare rits besteld; ik heb er een dikke week op gewacht.

Zaterdag besteld, dinsdag in huis! Perfect

Klantvriendelijk

Snelle levering, goedkoop artikel, kwaliteit top en kleur precies zoals op de site.

Mooie stoffen

Mooie stoffen, maar kleuren op de site zijn soms net anders dan in RL. En de bezorging duurde twee dagen langer dan vermeld

Goede en snelle levering

Goede kwaliteit

Mooi stof

Mooie stof heel tevreden

Super snelle service, chapeau!

Levering super snel, na bestelling van schoenen netjes gebeld dat deze uitverkocht waren. Daarmee aangegeven dat er een ander alternatief was, en deze snel opgestuurd.

Leuke kussens !!!!

Kussens kwamen overeen met afbeelding

Keurig en snel geleverd

Prachtige softshell stoffen bestel ik hier , snelle levering en keurig verpakt . Iedere keer een kortingcode erbij voor volgende bestelling. Ik ben zeer tevreden !!!!!

Mooi spul

Snel

Slechte service

Sturen 3 verkeerde artikelen. Direct een mail gestuurd hoe ze de artikelen gaan omruilen zodat ik toch de juiste 3 artikelen nog krijg. Na 2 dagen krijg ik nog geen reactie op mn mail. Toen een belletje gedaan naar klantenservice. Ze zou haar collega doorgeven dat ze mijn mail direct zouden gaan behandelen ( naam en alles doorgeven). Na een dag nog geen bericht terug. Zeer slecht. Konden op z'n minst antwoord geven dat ze de klacht in behandeling nemen. Ben benieuwd of ze straks alles nog kosteloos terug nemen omdat de retourneren binnen 2 weken moet gebeuren. Nou zo lukt dit dus niet als ik geen antwoord krijg hoe nu verder.

Geld verspild

slechte kwaliteit van het stof is geld verspild

Prima winkel

Product bleek na bestelling niet direct leverbaar. Daar werd vanuit de winkel contact met mij over opgenomen. Ze waren duidelijk mbt nieuwe tijdslijn etc. Heel netjes dus. Slechts een paar dagen later product toch keurig geleverd gekregen.

Snelle levering en product naar wens

Kapot product ontvangen, zelf retourkosten betaald

Ik had een goedkope heksenhoed (€4) besteld en deze werd opgevouwen verzonden als brievenbuspost (ik had voor pakketpost (€5) gekozen en ook betaald). Ten eerste is de rand hierdoor helemaal verbogen, wat ik jammer vond omdat ik specifiek een hoed met een rechte rand had besteld. Dat was nog te overzien, maar helaas zat er ook een scheur in de hoed langs de naad van ongeveer 3 centimeter. Contact opgenomen en als oplossing boden ze mij aan om €1,- terug te geven. Dit heb ik afgewezen, aangezien ik een kapotte hoed niet ga dragen. In plaats daarvan heb ik ervoor gekozen de hoed te retourneren, maar ik mocht dus wel mooi zelf de retourkosten betalen om een kapot product te retourneren. Achja.

Royal

Snelle levering, goede kwaliteit en verpakking waar je vrolijk van wordt!

Snelle verzending! Zeer net contact

Ik had iets besteld, wat even niet op voorraad was. Kreeg netjes een mail dat artikel niet op voorraad was en wanneer ik dit nodig heb. Aangegeven wanneer, en kreeg paar dagen later bericht dat het artikel werd verzonden.

snelle en nette levering, correcte correspondentie

zeer ruime keus, snelle en nette levering. vriendelijk personeel in de winkel zelf.

Vughterstraat 181183

5212GB Den bosch