Snel en duidelijk

Pakketje kwam de dag nadien al met de post. Gemakkelijk te volgen met track and trace, veel informatie over de bestelling. Netjes ingepakt met een bedankje, hier ga ik meer bestellen!

Goed bevallen

Een aanbeveling

Zeer klantvriendelijk en een top service ook een vlotte en nette levering

Prettig gewinkeld.

Snel geleverd en goede prijs.

Klantvriendelijk aan de telefoon. Goede product kennis. Bestelling netjes ingepakt en snelle levering. Heel tevreden

uitstekend

Fijne ervaring, goed gecommuniceerd via DHL ideaal voor MustZ fashion

Prima bereikbaar

Makkelijk bereikbaar, echter er werd gezegd dat een bepaalde stof voorradig was ,en verzenden dezelfde dag of anders zeker de volgende dag zou zijn , maar helaas met weekend ertussen kwam het pas dinsdag. Was fijner geweest als dat duidelijker was verteld .

Doet wat ze beloven

Besteld niet spoed. In huis binnen de tijd zoals beloofd

Prima afgehandeld en verstuurd

Bestelde artikel was niet op voorraad maar fi. Hoofs kwam gelijk met alternatieve oplossing. Dit is vervolgens met spoed opgestuurd.

Een webshop zoals die moet zijn.

Duidelijke webshop. Verder is de levering snel. Kwaliteit van het geleverde is goed. Het staat dan te boek als carnavalswinkel, maar je zou wat meer aandacht moeten geven voor kinderspullen die je als verjaardagscadeautje kunt geven, zoals bv een politiepak en pet wat jongetjes dan wel eens willen hebben. Met googlen op politiepak vond ik pas de website.

Makkelijk bestellen, betalen en snel geleverd

Iets besteld en zeer snel en correct geleverd!

Prima verzorgd.

Snelle en goed verzorgde levering. En een goede prijs kwaliteit verhouding.

I'm very satisfied

Very good shop and perfect fabrics.

Stof was goed maar veel vertraging in levering

De verwachte stof was prima. Wel erg jammer dat het vier dagen duurden voordat ik het in huis had

Zeer vriendelijk

Zeer vriendelijke en hulpvaardige mensen met veel kwalitatieve stoffen!

Alles tip top

Bestelling was snel geleverd. Materiaal was in orde

Heel klantvriendelijk snel geleverd en hele mooie spullen

Goede service snelle levering

Elleboogstukken zien er goed uit. Kleuren komen overeen met de afbeeldingen.

Ik belde 1 dag van te voren dat de rok die ik gekregen had te klein was. Jullie hebben meteen een andere rok gestuurd terwijl de postbode stond te wachten. Mijn rok was de volgende dag op tijd geleverd..! Super

Komen beloftes niet na

Voor 2 uur besteld, morgen in huis ? Echt niet , na 4 dagen nog niks . Zo genaamd wegens drukte , helaas ik bestel wel bij een andere webshop voortaan want dit is nu de 2e keer .

Alles was goed en nog bedankt voor de snelle levering

Alles was goed en bedankt voor de snelle levering

prettig geholpen aan de telefoon

Precies zoals ik had verwacht!!!

?

Vughterstraat 181183