Was precies wat ik zocht! :)

Heb dit masker gebruikt voor een sociaal experiment, dit was precies wat ik nodig had. :)

Zeer mooi product en snelle levering. Top

Gewoon goed

Mooie stof

Snelle levering, mooie kwaliteit stof

Heel tevreden over de geleverde stof

Mooie stof, snelle levering

Mooie collectie stoffen. Snelle levering.

TOP

Heel tevreden

Snelle levering, alles keurig in orde.

Snel, goede prijzen, veel keus

Groot assortiment, snel verzonden

Lekker snel, en heel netjes,

Uitstekende eerste ervaring

Perfect!

Excelent

Fast and just as expected. Will definitely order from them again

Artikel was op voorraad, bestellen ging eenvoudig, levering was snel.

prima service, correcte levering

Bestelde stof op tijd geleverd, voldoet ruimschoots aan verwachtingen.

Geweldig snel en goed

Ontvangen wat ik besteld had . Gewoon goed.

Goede snelle levering

prima service

prima service en het was netjes en goed verpakt

heel goede service

Per ongeluk een verkeerde kleur stof opgestuurd, vlot en netjes opgelost !

Zoals het hoort te gaan!

Zie hierboven

Het artikel is beschadigd

In de bovenzijde van de sok zit een scheur.

Je krijgt wat ze zeggen. Top

Snelle levering. Je krijgt wat ze zeggen.

zeer betrouwbaar

Ik woon in België en had een bestelling geplaatst van een prachtig zebra stofje om het klasje van mijn kleindochter te versieren. Op 3 dagen was mijn pakje er. Zeer blij met mijn bestelling en zal Hoofs zeker bij mijn vrienden aanraden. Hartelijk dank, Lydia

Fijne en mooie wol kopen

Ik hen wol gekocht bij jullie Annell Rapido niet al te dik en die breid goed om dassen te breien met een patentsteek

Snelle levering en goede communicatie

Snelle levering en goede communicatie

mooie stof voor een eerlijke prijs

Van alle (stoffen)markten thuis.

Vughterstraat 181183

5212GB Den bosch