Nestje

Wordt goed behandeld tijdens het bestellen

professioneel

Ik heb stof besteld, die niet op stok waren. Ik werd direct gebeld en op de hoogte gesteld. De medewerker vroeg of er voor me problematisch zou zijn.(was niet) Stof paar dage later ontvangen, goede verpakking, mooi kwaliteit, Absoluut serieus bedrijf met veel aandacht voor klanten

Slechte service

Mijn eerste en ook gelijk laatste ervaring met PW Hoofs. Wij vonden een stof prachtig voor in de nieuwe slaapkamer van onze dochter. Vanwege de vakantie periode kon het echter 4 weken duren ipv 2. Prima, logisch toch. Na 5 weken was de bestelling g echter nog steeds niet in de maak. Zelf contact op moeten nemen ipv dat het bedrijf pro-actief aan geeft dat ze de levertijd helaas niet gaan redden. Ik kreeg te horen dat de gordijnen op hele korte termijn geleverd zouden gaan worden want ze werden as we speak in de atelier gemaakt. 1,5 week later was de status van mijn order nog steeds ongewijzigd. Wederom zelf contact op moeten nemen. Gordijnen zouden eind van de week hopelijk bezorgd worden. Het heeft bijna 8 weken geduurd en ik heb zelf contact op moeten nemen. Klantenservice heeft dus een hoop te leren vwb het houden van klanten want ik bestel de volgende keer elders.

Snel en goed geleverd.

Stof is identiek aan het plaatje op de website. Prima kwaliteit. OK bezorging.

Fijn bedrijf en winkel

Reuze goed gehad in de winkel;later nog iets besteld was niet op voorraad hebben gelijk gebeld en zijn met een super oplossing gekomen .

Ze hebben me netjes geholpen

Geweldig!

Snelle levering, telefoontje om te melden dat 1 van de bestelde stoffen niet leverbaar was en daarna snelle creditering. Ga zo door!

Dank je wel . Service was snel en goed .

Goed verpakt geleverd

Snel en correct geleverd De verpakking om het boek goed beschermd . Wilmavan schaik

Prima service.

Personeel doet het nodige om U uit te nood te helpen indien sommige artikels niet op voorraad zijn. Super vriendelijke medewerkers. Proficiat !!!

Snelle levering en goed product

Ben blij met mijn band van elastiek. Ben mijn riem kwijt van mijn leren jasje en dit is een prima oplossing.

Snelle levering en producten mooi en compleet

Meerdere keren besteld, altijd goede service

Altijd snel en correct

Goede service; klantvriendelijk; meedenkend!

Goede service; klantvriendelijk; meedenkend!

Bestelling prima op tijd en mooi verpakt bezorgd.

Ik heb 3 paar mouwophouders besteld, die keurig verpakt in een zakje en een doosje binnenkwamen. Met een leuk kaartje erbij. Je ziet aan het pakketje dat het maatwerk is en met betrokkenheid verzorgd is. Leuk! Met dank! Karin

Levertijd gordijnen van 9 weken vind ik veel te lang

Herhaaldelijk opgebeld waarom de levering van gordijnen zo lang duurde. Ivm vakantie zou de levering 4 weken kunnen duren. Maar: u krijgt vanzelf bericht als het pakket onderweg is. Daar ging mijn vraag niet over……Pas toen ik in de winkel verhaal ging halen, is er met het atelier contact gezocht en bleek dat de opdracht was blijven liggen. Foutje. Kan gebeuren. Maar waarom moest ik eerst langskomen om een fatsoenlijk antwoord te krijgen. Inmiddels hangen de gordijnen en ze zien er prima uit!

Snel geleverd goede kwaliteit.

Een assortiment.

mooie producten, communicatie kan beter

één van mijn overwegingen om bij Hoofs te bestellen was de mededeling op de site dat indien vóór 14 uur besteld wordt er de volgende dag geleverd wordt. Vrijdags voor 14 uur besteld, de dinsdag er op nog niets vernomen. Juist toen ik op het punt stond te gaan bellen ontving ik een berichtje, zonder verdere uitleg, dat mijn pakketje op de post was gedaan. Daarna een berichtje van Post.nl dat die niet direct konden leveren, dus uiteindelijk donderdags, bijna een week na de bestelling, mijn stofjes ontvangen. de bestelling was compleet en inhoudelijk prima, maar wat meer info zou fijn zijn geweest. Ik kan me voorstellen dat als heel Nederland opeens gaat zitten knutselen je de bestellingen niet meer aankunt maar haal dan die wervende tekst van de site of geef direct aan dat het tijdelijk niet zo snel gaat. Overigens heb ik dit in een mail van 14-9 ook al aangegeven en ook daarop geen reactie ontvangen. hier is ruimte voor verbetering.

Top! Snelle levering en prachtige stof.

Eerste keer dat ik stof online besteld heb en het is mij prima bevallen. Snelle levering. Goede kwaliteit.

Makkelijke site en vlotte levering

Zeer trevreden

Prima site, makkelijk om te bestellen, goede info over de bestelling, vlotte levering, leuke prijzen, prima kwaliteit van de producten.

de kleding die wij ontvangen van u ziet er prachtig uit bedankt

een goed bedrijf

de beste sokken ooit

Na het aanschaffen van de beste sokken ooit voelde ik me meer dan ooit completer dan compleet. Ik ben zo blij met deze sokken. Ik raad iedereen aan sokken bij Hoofs te kopen. Als u ooit dacht: wat mis ik nog. Sokken! Van Hoofs!

Snelle levering, goede service

Ik had de bestelde artikelen snel in huis. 1 artikel bleek niet op voorraad, hier werd netjes over gebeld. En er is een vergelijkbaar product verstuurd.

Mooie stoffen

Mooie stoffen en fijne service. Toen ik een vraag stelde via de website werd ik de volgende dag meteen netjes teruggebeld.

Vughterstraat 181183

5212GB Den bosch