Snelle levering, alles prima!

Geweldig dat ik werd gebeld omdat 1 item niet op voorraad was

Toen ik de volgende dag een andere keuze had gemaakt, werd de bestelling alsnog meteen verstuurd. Ik ontving alles tijdig. TOP!

Mooi gemaakt en snelle levering

Goede ervaring en aan te bevelen.

Klantvriendelijk en servicegericht

Er was een artikel niet op voorraad en wij zijn netjes gebeld of ze o s ergens anders nee konden helpen, vergelijkbaar artikel

Correcte vriendelijke service

Er was een kleur niet meer voorradig en een vriendelijke heer belde me op om te overleggen wat ik graag wou...centen terug, andere kleur....dat vond ik heel klantvriendelijk

Leuke stof en goede dingen bij gekozen door Hoofs. Snelle levering

Uitstekende service

Groot assortiment en toen iets wat ik had besteld niet op voorraad was, ben ik super goed geholpen. Ik had de dag erna al de vervangende artikelen in huis. Top!

Slecht

Op de site staatvoor 14.00 besteld de volgende dag geleverd. Maar dat zou echt aangepast moeten worden. Woensdag besteld, vrijdag nog niets. Gebeld, zouden het uitzoeken en terugbellen. Niets gehoord. Zaterdag gebeld, zouden het uitzoeken en terugbellen. Niets gehoord. Maandag gebeld, zouden het uitzoeken en in de ochtend terugbellen. Om 13.00 Niets gehoord dus maar weer bellen, ik zat echt op de stof te wachten. 1 stof was voorradig de andere niet, moest maar afwachten. Ik ben in de auto gestapt en heb de ene stof maar opgehaald, andere stof werd 2 dagen later bezorgd. 1e en laatste keer besteld bij Hoofs

Prima.

Online kopen van stoffen vind ik twijfelachtig. Ik moet de stoffen tussen de vingers kunnen voelen. Toch heb ik de gok gewaagd en voldeed het helemaal aan mijn verwachting op de afbeelding.

Snelle levering en netjes ingepakt

Mijn bestelling werd de dag erna al bezorgd en alles wat netjes ingepakt en van prima kwaliteit.

Top kwaliteit en erg snelle en goeie service

Supersnel geleverd

Ene dag besteld, volgende dag al afgeleverd.

Toppie

Grote keuze en snel in huis

Goede service, netjes aangekomen

Snel en betaalbaar

Bijzonder snelle levering en leuke artikelen

Trage bezorging

Mijn ervaring is niet positief, ik en na 6 dagen zelf contact opgenomen. De volgende dag zou het geleverd worden. Helaas.! Ik heb 10 dagen op mijn bestelling moeten wachten. Hierdoor ben ik mijn opdracht kwijtgeraakt en zit ik nu met 2 lappen stof waar ik niets aan heb.

Prima volgens wens verlopen

Goed en snel

De stofjes waren netjes verpakt, ruim geknipt en werden heel snel geleverd. Prima kwaliteit! Dit was mijn eerste, maar zeker niet m'n laatste bestelling bij jullie.

Helemaal goed

Stof is zoals op de afbeelding. Makkelijk om te bestellen, keurig verpakt en volgens afspraak geleverd.

Alles in orde

Levering vlot verlopen

Mooie spullen, snelle bezorging

Snelle, goedverpakte levering

Top groot assortiment

Ik had lak stof in twee kleuren besteld. Binnen vier dagen geleverd en ziet er goed uit.

Vughterstraat 181183

5212GB Den bosch