Prima ervaring. Behulpzaa, personeel

Ik had twee pakken besteld en ondanks dat deze op de website 'op voorraad' stonden waren er toch wat problemen met de levering. Uiterste datum aangegeven en men heeft alles in het werk gesteld om deze datum te halen. Uiteraard is dit gelukt en heb ik naar volle tevredenheid mijn artikelen ontvangen. Kortom; prima geregeld. Een tevreden klant rijker! Klein tipje mijnerzijds aan Hoofs; check goed of de voorraad informatie op de website klopt. Dat scheelt een hoop intern werk ;-)

Snelle levering en mooie en goede kwaliteit stoffen

Snel en adequate levering.

Goede service, snelle levering

Artikel was niet meer leverbaar, maar ze kwamen met een goed alternatief en hebben het prima opgelost!

Zeer Tevreden ,mooie stoffen , snelle levering.

zeer klantvriendelijk

Snelle reactie, meedenken en persoonlijke aandacht. Waar vind je dat nog? Complimenten.

Ik voel me goed met mijn nieuwe feesthoed!

Hele snelle levering en de producten die ik besteld heb zijn prima van kwaliteit.

1 stof was uitverkocht. Ze belden 's avonds om te vragen of ik alternatief wilde. Gelijk opgestuurd. Snelle levering.

Bestelling te laat.

Te laat een email gekregen dat de stof niet op voorraad was. Na een telefoontje van mij werd het ineens de zelfde dag verzonden.

Stof was prima

Stof was prima , maar verzending duurde wel lang . Dat is niet meer van deze tijd .

Nog niet eerder hier besteld. Snelle levering. Goede kwaliteit en erg leuk dataverkeer iets extra’s bij geleverd werd.

Slechte dienst na verkoop!

Er zat bij mijn bestelling een lap stop waarbij de plooi, waar de stof in 2 gevouwen is op de rol, volledig afgebleekt is. Ik heb gebeld en ik moest een email versturen met foto's. Tot 2 maal email verstuurd en geen enkele reactie :-(.

Helaas is de foto van de stof anders dan in werkelijkheid

Speciaal een bepaalde blauwe tint in Paisley stof bestelt Werd netjes en snel geleverd alleen de kleur blauw van de stof is in werkelijkheid een stuk lichter van tint dan op de foto Toch wel heel erg jammer

Niet goed

Communicatie met personeel is goed. Omschrijving op website van producten niet goed. Bij een omschrijving: plastic handboeien dacht ik, dat het een speelproduct was. Het bleken opblaasbare handboeien te zijn. De handboeien moest ik opnieuw bestellen (+ € 4,95 extra portokosten), de 'verkeerd' bestelde handboeien heb ik teruggestuurd - + portokosten € 7,25. Totaal aan extra portokosten € 12,20 betaald voor een product dat 2 × € 2,95 kost. Dit om mijn kleinkind blij te maken met een cadeautje. Hopelijk krijg ik het geld van de retourzending terug!!

Erzendong snel

De verzending was snel. De producten goed. Echter had ik voor avondlevering betaald. Toen htet pakket stond was er daglevering ingevuld door postnl. Ik heb dus op eigen kosten het om moeten laten zetten naar avondlevering. Nu ga ik niet dood van het uitgeven van 1.95. Maar nadat ik het 2 maal heb aangegeven niets meer gehoord. Echt sportief vind ik dat niet. Als dit bij veel meer klannten gebeurd….. verder was het product goed en de levering snel. In de hoop dat het niet meer gebeurt beveel ik hen dan ook aan.

Zoals je verwacht,

Mooie stoffen en prima service.

Mooie kwaliteit stoffen. Eén van de stoffen in mijn bestelling was beschadigd. Na mijn mail is deze meteen opnieuw toegestuurd. Hartelijk dank voor jullie goede service.

Uitstekende service

Betrokken om goede levering te verzorgen.

Snelle levering, wel jammer dat de verzendkosten net zo duur was als het kanten randje

Snelle levering, verzendkosten wel heel erg hoog tegenover het product, volgende keer toch maar even wachten tot het weer markt is

Slecht

Ik had 2 politie kostuums besteld maat 116. Ik kreeg 2 kostuums binnen met 2 verschillende broek lengtes. Dit aangegeven via de mail met foto's en nooit meer een reactie gekregen. Heel erg slordig. Ik hoop nog steeds dat het opgelost kan worden.

Super snelle levering En precies wat ik voor ogen had

Matig

Bestelling gedaan op dinsdagavond, stof ontvangen op dinsdagavond. Duurde een week. Dat is niet wat op jullie website staat

Komen hun afspraken mbt verzenden niet na

Helaas is het zeker niet voor 14.00 uur besteld morgen in huis. Ik heb er erg lang op moeten wachten. De communicatie verliep ook stroef. Op mails geen antwoord en meerdere keren moeten bellen om er iemand aan te krijgen.

Uitstekende service

Goede service, snel bwzorgd