Hoge verzendkosten, verder goed

We wilden rookbommen bestellen. Die zijn nergens te verkrijgen, hier gelukkig wel. Dus dat was fijn! De verzendkosten waren alleen wel hoog, want het pakje pastte door de brievenbus maar we betaalden wel pakketkosten.

Supersnelle service

Binnen een dag in huis, echt supersnel

Uitstekende service

Werd gebeld door medewerkster dat van de bestelde stof niet meer genoeg aanwezig was, alternatief voorgesteld, creditnota ontvangen, en snelle levering!

Fijn contact met de klantenservice over de verlate levering.

Vlotte levering en goed product (maskers).

geweldig

Super snelle levering , past precies en goeie kwaliteit / prijs verhouding.

Goede levering

Juiste product geleverd, ook goed verpakt

Ik had iets anders besteld maar kreeg een goede alternatief. Het is alleen iets te wijd aan de bovenkant dat is makkelijk te vermaken. Hartelijk dank.

Super tevreden

Snel geleverd echte product is wat we hadden verwacht

Slecht

Heb nog steeds niks ontvangen. Na, 2 a 3 weken. Dus beetje jammer Gr Denise gebbing

Niet te best

Vorige week vrijdag offerte aangevraagd in overleg met winkelpersoneel. Geen enkele reactie op ontvangen.

Prachtige stof besteld en gekregen

Precies zoals op de foto en op tijd geleverd.

Voldoende.

Mijn ervaring is voldoende met Hoofs, maar het had sneller verstuurd kunnen worden + de verzendkosten vind ik erg hoog voor kleine prijsjes en bestellingen.

Prima snelle levering

Alles compleet. Goed verpakt.

Bestelling gedaan voor het weekend. Snel gezorgd. Vakkundig ingepakt.

Overzichtelijke site & snelle bezorging

Site is ideaal voor het last-minute shoppen voor je feest! Categorieën werken ideaal! Leuk dat ze per categorie ook een informatief stukje over het event hebben gecreëerd

Super snelle levering naar België. Heel mooie stof en zeer goede kwaliteit. Ik ben fan!

Helemaal goed

Snelle levering, veel keus

Keurige afhandeling

Mijn pakketje kwam in gescheurde verpakking en helemaal vies aan. Tijdens transport iets fout gegaan. Even gebeld met Hoofs en het pakketje is keurig opnieuw verstuurd en in goede orde ontvangen. Dank voor de fijne afhandeling!

Stoffen zijn van uitstekende kwaliteit, service schiet ernstig te kort…

Volgens de website is het “voor 14:00 uur besteld de volgende dag geleverd”. Mijn bestelling heb ik op een dinsdagavond gedaan, theoretisch donderdag in huis. Er kunnen uiteraard factoren zijn waarom een bestelling vertraging oploopt dus ik wacht geduldig af in de hoop het uiterlijk zaterdag in huis te hebben. Helaas; geen stoffen ontvangen die zaterdag maar ook geen bericht behalve de bestelbevestiging van dinsdagavond. Zelf een mail gestuurd wanneer ik mijn bestelling tegemoet kon zien, geen reactie. Dinsdag, één week na het plaatsen van mijn bestelling, gebeld. Blijkbaar kwam mijn telefoontje ongelegen en kortaf werd gezegd dat ik binnen 10 minuten teruggebeld zou worden (niet gebeurd). Wel kreeg ik een paar uur later een mail dat 1 van de bestelde stoffen niet op voorraad was, zou vrijdag na mijn bestelling binnenkomen maar was niet geleverd, werd donderdag verwacht en dan zou ook meteen mijn pakket klaargemaakt worden voor verzending. Uiteindelijk dus 1,5 week gewacht op mijn bestelling met minimale informatie. Ik bestel regelmatig stoffen via internet bij andere winkels, dit was mijn eerste bestelling bij Hoofs. Het is bij andere winkels ook gebeurd dat een stof toch niet op voorraad bleek te zijn maar dan werd ik daar veel eerder over geïnformeerd. De stoffen zijn absoluut van goede kwaliteit maar over de voortgang van mijn bestelling ben ik niet te spreken. Informeer de klant als een stof niet op voorraad blijkt te zijn, dit voorkomt de teleurstelling in “supersnelle verzending”. Er zijn steeds minder (online) stoffenwinkels die goede kwaliteit tegen betaalbare prijzen aanbieden. Het verschil zit hem in de service die verleend wordt. Voor mij was dit een eenmalige aankoop…

Zeer goede service!

Mijn gekozen stof was helaas niet op voorraad en werd netjes gebeld en in overleg een andere stof gekozen die er op lijkt! Goede service!

Helemaal top

Online besteld erg blij mee

Geweldig !

Leuk patroon voor een baby jasje. Snelle levering

zoals beloofd snel ontvangen

Betrof een rits dus geen bijzonderheid maar wel fijn dat ik deze online kon bestellen

3 kleuren tassenband besteld. Helaas was van 1 kleur de verkeerde geleverd. Dit werd meteen opgelost door de juiste kleur te sturen en de verkeerde mocht ik houden! Ook erg fijne tassenband om te gebruiken.

Vughterstraat 181183

5212GB Den bosch