prima service! snelle levering

Snel geleverd en ook telefonisch service gericht !

Fantastisch geholpen

Ik had te weinig garen. Misschien kunnen jullie adviseren op basis van de hoeveelheid stof. Maar dank en ik kom graag terug

Kleur klopte niet, Hoofs wilde het niet oplossen

Behalve dat de kleur niet klopte, viel ook de kwaliteit van de stof tegen. De toegestuurde kleur was grasgroen in plaats van lime. Die kleur past absoluut niet in het interieur van mijn camper. Ik heb gevraagd of ik de stof de dag na levering (die overigens veel te lang duurde) kon komen ruilen aangezien de naaister de stof een dag later nodig had om de kussens van de camper te bekleden. Hoofs beweerde daarop dat de stof wel de juiste kleur had en stelde me voor een staaltje te sturen zodat ik kon vergelijken. Ja, makkelijk, dan stuur je me wat je me hebt gestuurd in plaats van wat je beloofde te sturen. Met als gevolg dat ik nu geen reactie meer krijg van Hoofs, geen stof naar de naaister kon brengen, mijn camperproject weken vertraging oploopt. Bedankt voor de service, Hoofs. Not. Dat was één keer, maar nooit meer. Ik zou zeggen: zoek een andere leverancier. Een die wél fout durft toe te geven en wil oplossen.

Supersnelle levering en uitstekende stof toegestuurd gekregen in feestelijke verpakking. Hartelijk dank!

De juiste knopen voor mijn jas.

Ik had zwarte knopen nodig voor een lange jas, deze zijn er perfect voor. Dank voor de snelle verzending!

Leuke stoffen, snel geleverd.

Goed ontvangen

De door mij bestelde buitenstof had een erg lange levertijd. Eind juni werd eind juli. De stof is prachtig en de levering prima.

Stoffen zijn daadwerkelijk zoals op het plaatje en zo fijn, dat je bijpassend garen kunt mee bestellen. Levering ook supersnel! Dus heel blij mee.

Mooi doek en snel geleverd We zijn er blij mee

Goede ervaring

Alles was naar wens

mooie kwaliteit en vlotte verzending

jammer dat post NL de bestelling 2x uitgesteld heeft.

Trui was goed maar levering....

Ik werd zwaar verrast toen ik nog eens € 11,56 inklaringskosten extra moest betalen omdat het uit China kwam. Dat had vooraf vermeld moeten worden vind ik.

betaald voor zending met tracking

betaald voor zending met tracking en via veel goedkopere gewone post verstuurd. Wad dus ook veel te laat binnen en gaat retour.

Hoofs zelf was prima, maar hun communicatie met POST NL minder...

Ik heb geen klachten over ùw stoffen-service, wel over het feit dat ik via uw site betaalde voor avondbezorging, maar dat Post NL me liet weten dat het pakket 's middags zou worden gebracht. Als ik de tijd wilde aanpassen moest ik de meerkosten nogmaals betalen. Ik stuurde u een bericht hierover, maar kreeg geen reactie... Uiteindelijk werd het pakket nòg eerder op de dag gebracht, waardoor ik niet thuis was bij bezorging. Het pakket moest ik uiteindelijk de volgende dag 2 km verder ophalen...

Goed maar duurde meer dan 1 week voordat ik hem ontving.

Ik was verwend door de 2 voorgaande keren. Nu heb ik na een dag of ,5 zelf gebeld of er iets wat fout gegaan metet miijn bestelling. Zou helemaal super zijn geweest als ik een berichtje zou krijgen dat het artikel out of stock is en het wat langer zal duren dan ik normaal van Hoofs gewend ben.

Allles top

Toffe website en vlotte levering

Goede kwaliteit

De geleverde stof is conform de omschrijving. Bestelling is keurig afgeleverd

Zeer aantrekkelijke website voor mij

Het aanbod wat Hoofs me bied kan ik anderen adviseren om eens op deze site te kijken.

Goede ervaring. Dacht dat de kleur koraal iets donkerder zou zijn maar het is goed zo.

Echt een super avond gehad dankzij jullie kleding

Snelle levering en foto's kwamen goed overeen met werkelijkheid

makkelijk te bestellen en zeer snelle levering. Prima stof

Vughterstraat 181183

5212GB Den bosch