top

goede kwaliteit, goede prijzen en de verzending is ook best snel.

Meteen word je geholpen als belt. Toppie

Goed en snel geleverd

Goed en snel geleverd

Correct verzonden en bezorggeld terug gehad (was dubbel)

Spullen besteld en waren snel binnen

Goed product en snelle levering

Heel content van het bestelde product

Prachtige stoffen voor topprijzen

Nog sneller dan ik verwacht had, kreeg ik mijn bestelling binnen. De prijs-kwaliteitverhouding van de stofjes is top, dus hier bestel ik zéker vaker. :-)

Prima service, vriendelijke medewerkers

Netjes afgehandeld

Alhoewel een beetje jammer dat het stofje wat ik besteld had, uiteindelijk toch niet op voorraad bleek te zijn, keurig afgehandeld. Kreeg foto’s van alternatieve stoffen. Na bestelling snel geleverd.

Niet gekregen wat ik had besteld

Ik had een meisjes clown pak besteld, maar kreeg vervolgens een eenhoorn jurk!!!!

Goed!

Goede service!

Top service! Mooie kwaliteit van stofjes.

Mooie stofjes voor niet al te duur!

Mooi maar duur

Ik heb een masker besteld. Ik vond hem best duur. De kwaliteit was wel goed.

Er wordt meegedacht!!!!

Vriendelijk, voorstel voor betere kleur van de ritsen, goede kwaliteit en prijs

Geen ervaring

Sorry heb geen ervaring met jullie feestkleding ben nog maar pas lid en bestel graag stofjes om babykleertjes te maken groetjes Helena

Top Service

Dit is de 2de keer dat ik stoffen heb besteld. De 1ste keer outdoorstof. Deze is van goede kwaliteit, we hebben er kussens voor onze lounge van gemaakt. De stof zit goed en makkelijk te reinigen. Nu stofjes voor doopkleedje besteld. Weer heel snel geleverd en stof van mooie kwaliteit. Zal zeker niet de laatste keer zijn dat we bij HOOFS bestellen.

Grote keuze stoffen en toebehoren, kleuren komen overeen met geleverde stoffen.

Goede en snelle levering

Ben heel tevreden met mijn gekochte stof. Voldoet aan mijn verwachting

een dikke 9

Prachtige stof, prima prijs en vlotte aflevering. Onze mond-tot-mond-reclame is allang gestart!

Mooie stof snel een jurkje genaaid

Prima webshop

Wat een goede communicatie. Echt top. Ook alles op een vriendelijke beleefde toon.

Nog niets ontvangen?

Nog niets ontvangen en moet al beoordeling geven? Als het ontvangen is beoordeel ik opnieuw.

Jammer van de slechte klantenservice en ontbrekende reactie van mijn klacht

3 Haaknaalden besteld. Waarvan jullie 1 maat verkeerd hebben gestuurd, dan wat ik besteld heb. Email met foto gestuurd naar klantenservice en nog steeds geen reactie. Terwijl dit al opgelost had kunnen zijn! Zeer slechte service. Ik denk niet dat ik ooit nog bij jullie bestel. Ben zwaar teleurgesteld.

Gewoon prima

Snelle bezorging