mooie stof en snelle levering

Prima levering; compleet en snel.

Prima levering; compleet, snel en niet duur.

Goede service!

De bestelde artikelen waren niet op voorraad, maar er werden snel goede alternatieven aangeboden en opgestuurd.

Prima gelukt

snelle afhandeling.

Tevreden

Mooie stof en snelle levering, goed verpakt.

Niet zo mooi afgewerkte maskers

Drie maskers besteld, maar alledrie waren ze niet zo mooi afgewerkt. Heb met een mesje een aantal randjes plastic af moeten snijden om het geheel er wat gladder uit te laten zien. Kwaliteit viel dus een beetje tegen....

Goede kwaliteit, snelle levering

Duidelijke omschrijving op de site over de kwaliteit van de stof. Via mail op de hoogte gehouden over de levering, goede service.

Prima en snel, mooie stof voor doel.

Prima en snel, mooie stof voor doel.

Producten snel geleverd. 1 was niet op voorraad en daarover werd gebeld voor een oplossing

Niet goed

De levering was super snel, maar toen bleek dat er een foutje in de stof zat duurde het vrij lang voordat er op mijn klacht gereageerd werd. De uiteindelijke afhandeling stelt mij teleur. 10 % korting op de volgende bestelling, wat in mijn geval bij een soortgelijke lap 1.50 zou zijn. Ik heb ervan geleerd dat ik niet meer online stof moet kopen en zal dit ook al mijn vriendinnen afraden. met vriendelijke groet Elly

Een mooi lapje stof. Rok is inmiddels gemaakt. Plus shawl.

Superfijne mondkapjes

Ik heb al een flink aantal mondkajes gekocht. Bevallen prima en zien er leuk uit. Snelle levering.

uitstekend goed

heel mooie kwaliteit en vlugge levering kan niet beter !

goede service en vriendelijk geholpen

Na heel internet af te struimen hebben jullie mij geholpen om te vinden wat ik zocht. Ik werd uit jullie zelf terug gebeld en jullie waren erg vriendelijk.

Goed contact bij een probleem en een prima levering erna.

Het was precies de kleur die te zien was op de site.

Mooie stof en snelle levering!

De bestelde stof was mooi en werd heel snel geleverd!

Geweldige stoffen.

Nette levering, mooie stoffen en dus heel tevreden!

Ik zou hier weer bestellen.

Bestelling was top

Alles was in orde.

Levering duurde relatief lang

De levering van de spullen die ik had besteld duurde redelijk lang . Pas nadat ik had gebeld werd het verzonden

Snelle en correcte levering

Overzichtelijke website met een snelle en correcte levering .

prima rits

Ik snap niet waarom er 'feestartikelen' bij staat. Het is toch naaigerei

Onwijs goede service. Via de webshops had ik het een en ander besteld. Ze belden mij zelfs om te overleggen voor een bijpassende badstof stof. Zeer snelle levering ook.

Goede prijs kwaliteit snelle levering

Zeer positieve ervaring

Vughterstraat 181183