Snel en kwaliteit van de stof is mooi

Ik ben blij met de stof die ik besteld heb . De levering was snel en de kwaliteit van de stof is zoals beloofd .

in orde

Een mooie vlag.

Snelle levering Geen omslachtige verpakking Lees: makkelijk te openen en onzinnige materialen Niet duur MVG GERARD VAN RAALTE

Mooi geworden onze zonwering

Was even werk maar we hebben met jullie outdoorstof een fantastische zonwering gemaakt

Snelle levering, gekregen wat ik verwachtte

Stof bestellen op een website is best moeilijk, maar is prima verlopen

Uitstekende service!

Uitstekende en snelle service. Heel bijzonder dat er wordt meegedacht of de kleuren, zoals bv. van garen, wel met de uitgezochte stoffen overeenkomen. Veel complimenten!

Top en snel

Top en snel geleverd

Kwaliteit is goed en snelle levering

Bestelling mooi op tijd binnen. Prima stof. Tevreden

Ruime keuze en scherpe prijzen , snel bezorgd

1 ste keer besteld , super bevallen . zal niet laatste keer zijn Veel keuze aan super prijzen Mss ruimte voorzien waar klant eventueel een opmerking / vraag kan achter laten bij bestelling

Super snelle levering

Snelle levering en producten netjes verpakt en producten voldoen aan de verwachting

Verzendkosten waren wel duurder dan het product zelf maar nog steeds niet overdreven hoog.

Geleverd, niet helemaal hetzelfde als op de website

De stof die ik had besteld had een ander patroon dan op de website stond. Wel dezelfde kleurstelling, en ik vond hem zelfs mooier dus heb hem gehouden. De lever tijd was deze keer vrij lang; ik denk vanwege de feestdagen rondom Koningsdag. Ik geef de voorkeur aan een bezoek aan de goed gesorteerde winkel. Als dat niet kan is het wel fijn dat je online iets kunt bestellen waar je mee aan de slag kunt.

Mooie stof

Snelle service en goede telefonische info.

Uitgebreid assortiment. En snelle levering.

Veel te laat

Na een deel van mijn bestelling ontvangen te hebben (na twee weken) ontving ik het laatste deel pas na ruim drie weken. Ik ben daar wel over gebeld. Toch jammer, want mijn vlaggenlijn was al klaar en als cadeau gegeven.

Mooie stof, prima levering.

Mooie stoffen ontvangen waarmee ik babydekens gemaakt heb. De levering was op tijd.

Snel geleverd en mooie kwaliteit voor leuke prijs

Goede kwaliteit voor leuke prijs

Goed en prettig

Het is precies goed. In alle opzichten

Niet zo snel, producten wel goed

Ik had deze site gekozen omdat er snel verzonden zou worden en ik de stof snel nodig had. Ik had speciaal voor 14:00 uur besteld, zodat het dezelfde dag nog verzonden zou worden. Helaas is dat niet gebeurd en doordat het weekend en Koningsdag er nog tussen zaten, kreeg ik mijn pakketje pas na 5 dagen in plaats van 1. De stof en de ritsen zijn wel mooi en betaalbaar en waren vrolijk verpakt.

Heel positief!

Ik werd heel snel en goed geholpen en ze hebben er alles aan gedaan om de bestelling die dag nog te verzenden, zodat die op tijd kwam. Dank!

Snelle levering en kwalitatief goed product

Snelle levering en kwalitatief goed product. Tevreden.

Top!!

Heel tevreden!!

parfait!

Tout est conforme à la description, c'est parfait, merci!!!!

Tot nu toe altijd gekregen wat ik besteld heb, kwaliteit!!

Vughterstraat 181183

5212GB Den bosch