Goede ervaring

Voor het eerst een bestelling gedaan. Goed contact gehad en de bestelling keurig naar het zin ontvangen

Uitgebreide collectie.

Goed en groot bedrijf, Veel keus. alleen de levering was een beetje "vreemd". Niet zo makkelijk te volgen.

Oke

Mijn ervaring is positief, ik vond snel de stof die ik nodig had en mijn bestelling was op tijd De kwaliteit van katoen is perfect voor mijn mondkapjes, bedankt. Groeten.

Helemaal ***!

Ten 1e ben ik na ruim een week maar is gaan mailen waar m'n stof bleef, niets van jullie gehoord, krijg ik als antwoord dat het niet op voorraad was, laat mij dat dan weten, vervolgens komt mijn stof binnen, totaal een andere kleur dan die op jullie site staat, er zit natuurlijk altijd iets verschil in, maar ik bestel 'GEEL', en ik krijg ÓRANJE/GEEL', ik bestel echt nooit meer iets bij jullie, hou je lekkáh bij je Carnavals****!!

Precies zoals ik het allemaal hoopte

Snelle en goede service

Perfecte afhandeling

Heel snelle verzending, mooie stoffen :)

Goede ballonnen

Snelle levering van goede spullen. Hadden niet veel nodig maar ballonnen en vlaggen waren prima. Ballonnen stevig en gingen niet kapot

Snelle bezorging

Bij een feestkledingwinkel stof kopen? Zou de kwaliteit wel goed zijn? Het was gewoon goed. De site vond ik soms niet zo handig, maar de bestelling kreeg ik toch voor elkaar

Alles naar wens.

Ik wil een grapje doorgeven, wat ik echt heb meegemaakt op de stoffenmarkt in Nijmegen. Ik kom aan bij een stoffenhandelaar en begin aan stoffen te voelen. De verkoper zei: bent U een k.v.p. er? Ik zeg die politieke partij bestaat toch al heel lang niet meer. (katholieke volkspartij). Nee, zegt hij dat betekent : kijken voelen pleiten. Geestige man he? Groetjes van Sylvia.

Snelle nette levering

Snelle levering, netjes verpakt. Goede informatie. Leuke kortingcode voor een volgende bestelling!

Super snelle levering en goede kwaliteit

De levering was super snel. Voor 12 uur besteld en dag erna on 12.15 was het binnen. De stoffen waren van goede kwaliteit. Erg prettig om mee te werken.

Top! Supersnelle levering

Het door mij gekozen artikel was niet voorradig. Ik kreeg een vriendelijk telefoontje en er werd een alternatief aangeboden wat wel direct leverbaar was. Dankzij de leuke artikelen heb de prijs in de wacht gesleept van de leukst verklede!

Snel, goed verpakt

Prima, eenvoudige bestelmogelijkheid, snelle levering, goed verpakt.

Mondkapjes besteld ( het zijn de enigste mondkapjes die goed zitten)die zijn super snel geleverd.

Snelle Levering

Na telefonisch contact, is het opgestuurd, snelle levering! Het Oranje jurkje voor mijn dochtertje was mooi optijd binnen, Top.. Bedankt!

Betaalbaar, goede service

Leuk politiepakje. Ook meerdere accessoires. verkrijgbaar. Betaalbaar, goede service. Kteeg alternatief aangeboden toen pak uitverkocht was en het verschil in geld werd snel teruggestort..

Stof is precies als op afbeelding en van goede kwaliteit

prima de luxe

zie hier boven.

Goede producten.

Veel keuze. Snelle en nette levering met ook nog een korting op volgende aankoop wat heel leuk is.

Tricot stoffen

Mooie stoffen en super snelle levering. Erg blij mee en voor herhaling vatbaar

Netjes verpakt en snel bezorgd

Vandaag besteld en echt de volgende dag in huis.

Snel geleverd en aan de vewachting Voldaan

Gekregen wat ik moest hebben

Snel gekregen waar ik om vroeg

Snel binnen correcte afhandeling

Snelle en goede service

Werd netjes gebeld omdat een stofje een dag later zou komen. Voelde net zo fijn als normaal in de winkel

Vughterstraat 181183

5212GB Den bosch