Duidelijke website, veel keuze ,vriendelijke prijzen en keurig en op tijd geleverd. Wat wil een mens nog meer.....

Kleurverschil te groit

Ivm corona niet op locatie kunnen uitkiezen. Helaas via computer toch de kleur niet zoals verwacht

Snelle, goede service

Iedere bestelling verloopt lekker vlot

Goede service en kwaliteit

Snel verzonden, product voldeed aan de verwachting

Snelle afhandeling, erg prettig!

Goed product

Gewoon goed product snelle verzending erg tevreden

Goede service, snelle levering, duidelijke site.

Mooie stoffen en prima afhandeling van bestelling

Even wennen online stof bestellen. Omdat je de stof niet even kan voelen is een kwestie van goed de beschrijving lezen. De kwaliteit van de stoffen is mooi. Kortom, heel tevreden!

Bestelde stof was niet meteen op voorraad. Alsnog snelle en correcte levering. Prima service. Mooie kwaliteit stof. Waar voor je geld.

Service goed en snelle levering

Wel jammer dat de kleur met de kleur op de foto erg verschild. Maar nu krijg ik voor de andere stof een proef staaltje zodat ik kan kijken of het overeenkomt.

Kleur wat anders

De stof is geweldig, de kleur komt niet overeen met de digitale weergave. Ik had oker besteld maar het is meer eigeel in werkelijkheid.

Uitstekende levering

Al eerder stoffen besteld bij Hoofs en nu dus weer. Er wordt gebeld als de levering afwijkt, heel netjes! Daarna heb ik snel de stoffen ontvangen, goed verpakt, snelle levering!

Top kwaliteit en snel geleverd.

Snel geleverd en netjes ingepakt.

Uitstekende levering van het gevraagde artikel

De bestelling verliep sneller dan verwacht, het artikel voldeed precies aan de voorwaarden.

Prima product!

Ik heb 2 paar opstrijkbare elleboogstukken gekocht. Prima product, goede omschrijving, goede levering en zijn prachtig.

top

goede levering en snel

Alles was perfect in orde, de stof is zoals aangegeven.

Mooie kwaliteit stof,snelle levering,ben zeer tevreden.

Snel en goed

Snelle levering van de juiste spullen, stoffen en band zijn mooie kwaliteit conform beschrijving

Ik bestelde tule. Alles kwam vlot bij mij aan. Mooie kwaliteit. Als ik nog eens iets nodig heb zal ik zeker weer hier bestellen

Snel en nette levering

Makkelijk te bestellen en netjes op tijd geleverd. Tip verhouding van het patroon zou makkelijk zijn, is niet overal zichtbaar. ( grote of kleine bloemen)

Op het laatste moment nog een wijziging doorgegeven en deze werd nog aangepast, en snel geleverd! Top!

Twee stofjes besteld, eentje was verkeerd. Gebeld en ze hebben het onmiddellijk in orde gebracht.

Was alleen maar mondkapjeselastiek

Dit was goed geregeld !!