heel goed

goede service in goede artikelen

Leuke winkel

Goede kwaliteit. Betaalbaar. Grooooot assortiment

Snelle afhandeling. Prima product

Snelle en keurige afhandeling. Super product

Beste ervaring met mijn bestelling

Behulpzame mensen die zorgen voor een aangename aankoop en maken tijd en doen moeite voor jou bestelling. Supersnelle levering. Deze website heb ik als mijn favorite opgeslagen en weet bij wie moet ik zijn als ik iets nodig heb. Een echte aanrader! Dank u wel

Prima stof

De stof die ik gekocht heb is van prima kwaliteit en snel geleverd.

Makkelijk

Bij Hoofs is het makkelijk zoeken op de site en daar je keus maken. Bestelling word vlot verstuurt, dus je hebt het zo in huis.

Helemaal top!

Snelle levering, snelle afstemming bij een niet beschikbare stof.

Betrouwbaar en klantgericht

Na geplaatste bestelling, een telefoontje om te verifiëren of de rits(kleur) bedoeld was voor de bestelde stof. En of ze deze mochten baan passen. Fantastisch, dat is een voorbeeld van klantgerichtheid. Top!

Perfect en snel!

Snelle levering en precies wat ik besteld had!

Snel en precies wat ik bestelde

Super goede en snelle levering. Kinderen waren blij met hun politie verkleedkleding!

Snelle verzending

Heeft veel sortering en goede beschrijving van artikelen.

snelle levering, bestellingen iets minder

meerdere bestellingen gedaan. 2e bestelling zaten de klosjes er niet bij 3e bestelling was de stof 11m 25cm ipv 11 m 50cm levering is snel, stoffen zien er netjes uit

Mooie stoffen en als het is uitverkocht dan bellen ze even voor overleg. En snel in huis!

Goede suggestie voor alternatief uitverkochte stof en keurig direct geld tetug

Goede info en service

Super snelle levering

Super snelle levering

Erg goed geregeld!

Erg tevreden!

De bestelling is korrekt En snerl ontvangen

Voldeed aan mijn verwachting

Mooie website en snelle levevrig

Bestellen ging gemakkelijk en de levering was snel

Product nooit gekregen

Producten besteld na 2 weken pas te horen gekregen dat ze niet meer leverbaar zijn

Duidelijke site, alles was zo geregeld.

Prima, stof goed te zien op de foto's. Alles goed voor elkaar.

Correct en eerlijk

Gemaakte afspraken netjes nagekomen. Bestelling kwam een dag later aan (België)

Snel en voordelig

Het ideale adres voor naaigerief. Machinenaalden besteld die snel en voordelig geleverd werden!

Mijn bestelling geplaatst en alles verliep goed

Snelle levering en goed product

Vughterstraat 181183

5212GB Den bosch