Snel geleverd. Mooi stof en goed kwaliteit.

Snelle service !

Eerste keer gekocht, maar voor herhaling vatbaar!

Helaas was er een koord stopper incompleet. Na een melding is deze direct per post nagezonden. Super service

Goed product

Lang gewacht op bezorging bijna een week, Goed product.

Snel in huis, prima service en mooie stof!

De website was overzichtelijk en makkelijk in gebruik, stof was snel binnen,goede verpakking en heel mooi product, 10+

Eerste bestelling bij Hoofs

Ben een zeer tevreden klant, product zoals beschreven en een hele snelle levering !!!!

Snelle levering en helemaal zoals op afbeelding

Snelle levering en print van stof komt helemaal overeen met afbeelding

Prima levering, snel en kwaliteit

Snelle en correcte levering. Kwaliteit voorop. Super tevreden!!

Goede kwaliteit

Mooie kwaliteit, scherpe prijs, snelle levering

Zie hierboven

goede duidelijke website

Ik had zelf een fout gemaakt met bestellen teveel besteld, dit werd door.een medewerker telefonisch opgelost en ik kreeg heel snel mijn terugverlangen betaalde geld teruggestort. Dat noem ik nog eens goede service.

Snelle en correcte levering

Veel keuzes

Alles in goede orde ontvangen

Mooie stof,snel gestuurd en nog een telefoontje gekregen met een vraag over mijn bestelling wat ik erg waardeerde.

Kussen is goed maar niet de juiste kleur

Kussen met bepaalde stof besteld maar andere kleur geleverd gekregen. Kwaliteit is goed en kleur past gelukkig ook bij de stoel. Info mbt levertijd ontbreekt in het hele traject. Na zelf contact te hebben gelegd werd de order uitgevoerd.

Supersnelle levering. Mooi kwaliteit stof en niet duur. Helemaal top!

Goede, snelle service en materiaal en levering Dank je

Veel keuzes qua stoffen en ook mooie kwaliteit. Goede service en snelle verzending

Stof voldoet aan verwachting. Moest wel best lang wachten op bezorging

Goed en snel geleverd

Snel geleverd de website goed leesbaar

Slecht

Na ontvangen mijn bestelling, mail gestuurd omdat er een artikel ontbrak, de dag erna weer een gestuurd omdat ik geen antwoord had ontvangen, nu 3 dagen na mijn 2de mail nog steeds geen antwoord, hoe ze dit gaan oplossen. Zwaar teleurgesteld.

Kwalitatief goede artikelen en prima service

Fournituren besteld, levering duurde wel wat lang (post nl). Foutje in order werd direct na melding hersteld. Dat is service, dank daarvoor!

Prima service.

Nadat ik eerst de verkeerde knopen geleverd kreeg, was een mailtje genoeg om de volgende dag al de goede in de brievenbus te hebben.

Mooie stoffen.

Ik zocht goede stoffen om mijn rolstoel kussen te bekleden en met de vele leuke prints en kwaliteit rij ik nu vol trots rond. Snelle levering en alles netjes verpakt.

Goed materiaal

Mooi stoffen. Zending heeft beetje lang geduurd

Vughterstraat 181183

5212GB Den bosch