Mooi product

Mooie stof besteld, snel binnen en mooi product.

Ik ben goed tevreden

Ik heb stof uit gezocht, met twee dagen kwam het binnen.

heel klantvriendelijk en behulpzaam en goede kwaliteit stof

Hele klantvriendelijke dame die me telefonisch te woord stond. Ze beantwoorde mijn vraag goed en ging nog verder op zoek naar gelijkende stof die nog beter aan mijn vraag zou voldoen. Zeer attent en behulpzaam en er is een goede kwaliteit stof geleverd per post.

prima, tevreden...dat de stof niet op tijd was lag niet aan jullie, te druk voor snelle versturing daardoor vertraging... een geluk ...de stof bederft niet!

Prima.

Prima. Site kan wellicht nog beter.

Prettig geholpen

Fijne service kon nl. Stof omruilen ,stof besteld via internet en de kleur was heel anders dan afbeelding !!

Levertijd veel langer dan beloofd

“Vandaag besteld morgen in huis” wordt niet waargemaakt. Zes dagen gewacht op pakket. Geen communicatie tussentijds. Kleur van de stof wijkt sterk af van de website.

Mooie stoffen en snelle levering

Twee mooie stoffen besteld, beide goede kwaliteit. Stevig en mooie kleuren.

Super geregeld en snel alles binnen

Perfect!

Altijd weer prachtige stoffen, snelle levering!

Moeizame communicatie....

Er waren blijkbaar wat problemen met mijn bestelling... Één van mijn bestelde stoffen was niet in voorraad itt wat op de site stond vermeld, geld werd correct teruggestort. Echter zat er nog een fout in de bestelling en deze correctie laat lang op zich wachten (geen antwoord op 2 mails)

Snelle levering en goede kwaliteit produkten.

Gemende gevoelens

Heb een klacht na aanleiding vaneen van de bezorgde stoffen. Via mail een bericht gestuurd. Maar geen reactie hierop gehad.

Netjes geleverd nog even na gevraagd welke garen waardoor de bestelling meteen klopte

keurig verpakt, netjes op de hoogte gebracht van de zending. stoffen waren mooi van kwaliteit. garen paste precies bij de stoffen.

De stof is keurig verpakt en snel geleverd....ik ben erg tevreden

Prima firma

Snel geleverd. Prima producten

Fijn dat ze even contact hebben opgenomen met mij ivm dat niet alles op voorraad was.

de stoffen zijn goed. maar het komt constant 5-7 cm minder dan ik had besteld.

de stoffen zijn goed. maar het komt constant 5-7 cm minder dan ik had besteld.

Alles oké.

Mooie stoffen, snel geleverd

Werd netjes gebeld dat de stofrol op was of 10 cm minder voor mij een optie is en zo niet kreeg ik mijn bestelling een paar dagen later.

Teleurgesteld in bestelling.

Ik was erg teleurgesteld in de kwaliteit van de gobelin stoffen. Allee stoffen waren erg krap geknipt en de plastic verpakking gescheurd tijdens de verzending.

Super geholpen!!

Heel erg fijn geholpen, ik heb staaltjes opgestuurd gekregen waardoor ik heel goed een keuze kon maken. Echt top!!

De knopen die ik besteld had, leken idd op de kleuren die je ziet op de website. Bestellen ging makkelijk en het werd keurig verpakt afgeleverd. Er werden ook meerdere e-mails gestuurd over de verzending!

Goede & snelle levering, product zoals verwacht

Goede productomschrijving. Snelle levering Voldoet aan de wens

Vughterstraat 181183