Snelle levering en keurig verzorgd.

Zeer tevreden!

Goede service, snelle en nette levering!

Mooie stof en snelle verzending

Mooie stof, snelle verzending.

Mijn bestelling was heel snel geleverd en alles was heel duidelijk gecommuniceerd. Product was precies zoals omschreven.

Lange leveringstijd mr correcte afhandeling

Nets

Netjes gebeld omdat ze artikel niet op voorraad hadden en iets langer ging duren!!

Snel geleverd, duidelijk en kwalitatief

Snel geleverd, duidelijk en kwalitatief

Snel service

Het was snel geregeld en snel naar mijn postbusnummer. Goed quality voor stoffen voor mijn project. Bedankt!

Mooie stoffen voldoet aan de eisen. Eerste bestelling was zoek geraakt bij post.nl door Hoofs netjes opgelost en kreeg snel daarna pakketje binnen. 2e keer mooie tricot besteld.

Hoge verwachting

Ik ha d twee x eerder een bestelling gedaan. Die werd binnen twee dagen afgeleverd. Fantastisch!Daarom een derde bestelling geplaatst....die liet een week op zich wachten. Na het versturen van een mail waar de bestelling bleef, is drie minuten later een bericht naar mijn mailaccount verzonden dat de bestelling is verzonden. Helemaal prima uiteraard, echter geen antwoorden op de vragen in mijn mail. Ik begrijp volledig dat er weleens iets tussendoor glipt of een product is misschien niet voorradig. Maar ik begrijp niet waarom er niet over gecommuniceerd wordt. Dat is dus waarschijnlijk mijn hoge verwachting.

Helemaal top

Super mooie spullen,en super snelle levering.dank u

goed en snel netjes verpakt

Zeer goeie service en snelle verzending

Een bedrijf waar met je mee wordt gedacht. Heel vriendelijk personeel en super snelle verzending!

Makkelijk bestellen, snelle levering

Wol besteld. Veel keus, makkelijk bestellen en een snelle levering. Top.

Ruime keuze , goede kwaliteit

Erg leuk geweest en goed geholpen

Toppie, we komen zeker terug

Goede producten, snelle verzending

Product snel ontvangen, beschreven zoals op de website. Per mail op de hoogte gehouden van status bestelling.

Na bestelling van 8 bezemstelen volgde toch even een belletje van Hoofs. Inderdaad 8 bezemstelen voor een kinderfeestje. Levering volgde zeer vlot. Prima geregeld!

Goede communicatie, leuk aanbod

1 artikel was op het moment niet beschikbaar, werknemers van het bedrijf hoofs hebben meteen naar een oplossing gezocht om mij toch het beste te kunnen helpen. Erg vriendelijk personeel, betrouwbaar en snelle levering. Veel aanbod, voor ieder wel wat wils. Hoofs beveel ik iedereen aan.

Goede kwaliteit mondkapjes

Goede kwaliteit herbruikbare mondkapjes voor een goede prijs en snel verzonden.

Prima service en mooie stoffen

Snel geleverd.

Een snelle levering van een goede kwaliteit stoffen met een goede prijs. Omdat een vd bestellingen niet helemaal duidelijk was eerst er nog over gebeld.

Tevreden over de levering van mijn bestelling.

Goede beschrijving op de site over de stoffen.

De bestelling werd snel afgehandeld en ze verlenen goede service (telefonisch contact gehad om de kleuren juist op elkaar af te stemmen van een online bestelling)

Feestkleding niet gekocht

Ik heb geen feestkleding gekocht

Vughterstraat 181183

5212GB Den bosch