eerste keer dat ik hier stof besteld heb. zeer tevreden

Mooi stof zoals afgebeeld

Stof zoal afgebeeld, snelle levering

Service was prima

Hallo. Ik had mijn pakketje heel snel en was netjes verpakt, alleen had ik begrepen dat dit dubbelzijdig plakband was wat je er niet in hoefde te strijken. Ik durf nu niet weer te bestellen want dan heb ik het straks weer mis. Ik moet dit gebruiken om rolgordijnen korter te maken en dat kun je er niet instrijken. Als u iets heeft wat hier wel voor kan, dan hoor ik dat graag.

Goed product, snelle levering.

Snelle en adequate afhandeling

Snelle en adequate afhandeling

Top!!

Prachtige stoffen, snel geleverd. Groot assortiment. Top!!

Snel, mooie kwaliteit stoffen en goede prijs

Heel erg tevreden!

klasse

prima bedrijf

Snel en Goed!

Snelle verzending en goede kwaliteit stof

snelle levering en goede kwaliteit

Fijn dat er snel geleverd wordt tijdens deze lockdown.

Prima! Goede kwaliteit en prijs

Snel. Geleverd

Helemaal top volgens afspraak

Eerste x besteld maar echt goede service en verzending

Snel mijn bestelling kunnen voltooien. Ik werd ongeveer dezelfde dag nog gebeld dat een bepaald product niet op voorraad was, of een vervanging ook goed zou zijn. Die volgende dag ontvangen.

Vriendelijk maar een beetje krenterig

Ik werd keurig gebeld dat er te weinig stof op de rol zat. Zodoende kreeg ik 7.80 meter i.p.v. 9.00 meter. Dat kan gebeuren en dat was met toestemming maar om dan geld terug te storten voor precies 1.20 meter, terwijl het het einde van de rol was, vind ik een beetje krenterig.

Helaas was er een onderdeel van mijn bestelling niet op voorraad. Ik werd hierover netjes gebeld. De oplosssing was een ander artikel en wat accesoires die ik er kostenloos bij kreeg. Top service!

In een woord: Perfect!

Snelle levering, en goed verpakt!

mooie stof, goed te zien op de site

Goeie stof, goeie spullen. Ze proberen ook echt mee te denken. Met band en garen erbij kleurend.

Late levering

Product volledig naar wens. Maar de levering duurde cifca 1,5. Pas na een e-mail (zonder enige reactie) het artikel toegstuurd gekregen.

prachtige stoffen goede prijs snelle levering

prachtige stoffen goede prijs snelle levering

Snelle verzending, kwalitatief uitstekende producten en goede klantenservice

Snelle verzending en goede klantenservice. Zeker ook vanwege het telefonische advies toen een van de artikelen niet direct op voorraad was en mij, om de verzending niet te vertragen, een vergelijkbaar alternatief werd aangeboden.

Prachtige kwaliteit stof en snelle levering

Met de stof velours/fluweel heb ik de rugkussenhoezen van de loungeset vervangen. Ze zijn als nieuw, de stof overtrof mijn verwachtingen.

Correcte beschrijving van het product. Snelle levering.

Gemakkelijk on line te bestellen en geleverd zoals beloofd.

Naar verwachting

Was wel weer vroeg bezorgd. 2 dagen te vroeg. Maar geeft niet... stond wel een datum op.

Vughterstraat 181183

5212GB Den bosch