Snel en goed geleverd

Snel en goed geleverd. Super mooie outdoorartikelen.

Prima kwaliteit

Goede en snelle service. En mooie stoffen met een breed assortiment

Snelle levering. Mooie stof

Goed en snel geholpen

Goed en snel geholpen

Super snelle levering en mooie stof

Precies goed zoals ik had gehoopt.

snel en goed

tevreden kennismaking met dit bedrijf

Duidelijk assortiment met leuke prijsstelling. producten werden snel en goed ontvangen. de artikelen zijn wat ik er van hoopte: goed en kwalitatief prima.

Zeer tevreden.

Snelle levering en zeer goede kwaliteit.

Bestel regelmatig, bij de laatste bestelling zat er en verkeerde kleur stof bij. Dit wordt netjes afgehandeld en nu word de bestelde lap als nog deze kant opgestuurd.

Snelle servive

Snel geleverd en zeer tevreden met aankoop. Ook fijn dat je 50 cm kunt bestellen. Verzendkosten wel wat prijzig...

Gekregen wat ik besteld had en hele snelle levering!

Ondanks dat het maar een kleine bestelling was. Is het super snel geregeld.

Mooie kwaliteit stof

Niet compleet defect artikel

De communicatie bij dit bedrijf is goed maar baal beetje van een jurk die ik besteld heb waar geen kaartjes aan zaten en de jurk was ook nog zonder accessoires geleverd. Hier communicatie over gehad, was vermoedelijk de laatste jurk. Ik vind het persoonlijk raar dat ze zonder communicatie vooraf dan toch zo'n jurk verzenden want wie wil de volle mep betalen voor een incomple jurk? En nu heb ik daardoor mijn gehele pakket terug moeten zenden voor €7,25 euro verzendkosten! Als ik dit van tevoren had geweten had ik de bestelling geannuleerd.

Duidelijke productbeschrijving en afbeeldingen.

Mooie stof en snel geleverd

makkelijk en snel!

Er lag al een tijdje een broek met een kapotte rits. Helaas zijn de winkels gesloten. Ineens bedacht ik dat ik eens op de website van Hoofs kon kijken. En jawel: ik kon een rits bestellen :)

Snel en prima verzorgd

mooie stoffen

Goede communicatie, mooie stoffen voor een prima prijs, snelle levering ook nu in corona tijd . Ik ben tevreden.

Snelle levering en vriendelijk

De bestelling was snel geleverd en werd vriendelijk terug gebeld toen er een artikel niet meer was

Verkeerde item en veel te laat

Ik heb het verkeerde item gekregen en het duurde meer dan een week voor ik hem binnen kreeg. Het item wat ik heb gekregen is ook veel goedkoper

Heel prettig!

Service was heel aardig! Erg tevreden

Goeie service

Goeie service en vlugge levering.

Snelle levering, fijne / mooie stoffen

Nadat de stof die ik had uitgekozen niet op voorraad en niet meer te leveren was. Heeft Hoofs voor mij een stof uitgezocht waar ik tevreden mee ben. Vooral in deze moeilijke tijd hebben ze de moeite genomen on die stof voor mij te vinden. Dank je wel.

Very nice fabrics

Nice products and qui delivery

Vughterstraat 181183

5212GB Den bosch