Geleverde stof net te kort

Fijne wafelstof, mooie kwaliteit en kleur zoals op de foto. De geleverde stof is alleen 8 cm te kort aangeleverd om het dak van het bedhuisje van mijn zoon te bekleden. Hier moet ik nu iets anders op bedenken...

Prachtige stoffen

Wat een mooie kwaliteit en super snelle levering

Evenals vorige bestellingen...vlot en een goed product!

Nu al voor de 3e keer mondkapjes besteld...zeer tevreden over pasvorm.

Heel goed geleverd met bijpassende info

Heel goed geleverd met bijpassende informatie Dank U wel

Uitstekend!

Ik was vooral erg blij met de manier waarop er wordt meegedacht. Ik had een boord besteld in een kleur die niet bij de stof pastte. Een van de medewerkers was zo vriendelijk een foto te appen en een alternatief voor te stellen. Via telefonisch contact heb ik nu een veel betere combinatie kunnen kopen. Fijn, zulke persoonlijke service!

Wel jammer dat je de stof niet kunt voelen als je het besteld. De fleece stof was erg schuiverig en los, lastig verwerken. Misschien meer informetie geven op de website.

Niet zo best

Ik heb namelijk nog steeds niks ontvangen

Nog geen producten ontvangen

Deze ervaring is denk ik niet zo zeer toe te rekenen aan Hoofs, maar wel aan PostNL... ik heb namelijk na bijna 2 weken nog geen bestelling binnen. De laatste statusupdate in de track and trace dateert van 12 februari (vandaag 18 februari): ‘bezorgtijd onbekend’. Morgen ga ik maar eens contact leggen met PostNL waar het pakket blijft.

Top, ben zelfs gebeld over andere mogelijkheden dan er op de site stonden

Helemaal tevreden!

Snelle afhandeling prima service

Zoeken, bestellen, betalen het liep allemaal vlekkeloos. Snelle afhandeling. Als er iets niet goed was of klopte werd je gebeld!

Al mijn stofjes zijn super binnen gekomen!

Heel tevreden met de service van p.w.Hoofs! Een stof was toch niet op voorraad in de hoeveelheid die ik had besteld, werd netjes gebeld en ze hebben een prachtige andere kleur meegestuurd. Alle klosjes bijpassend garen waren ook perfect! En nog een pre, alle stoffen waren zeer netjes afgeknipt. Geen schuine knipsels etc. Dankjulliewel!

1 week te laat geleverd

Helaas kwam de ballon veel te laat. 7 dagen onderweg via Postnl. Ballon kwam aan toen mijn vader was overleden. Echt een schandalig bedrijf. Op mijn mail dat mijn vader op sterven ligt en de ballon vlug moet komen kreeg ik geen reactie. Daarna maar de telefoon gepakt. In plaats van het boetekleed aan te trekken verscholen ze zich achter postnl. Schandalig!

1 product was niet leverbaar en ik kreeg netjes een telefoontje en er werd mee gedacht over een alternatief. Super geregeld en alles netjes verpakt en verzonden.

Het stofje dat ik bestelde was niet meer leverbaar. Goede service, er werd meegekeken naar ander opties. Heel klantvriendeljk en snelle levering.

Mooi sieraad gekocht en vriendelijk personeel

Mijn ervaring met deze winkel, ook als webwinkel was goed

Mijn bestelling goed ontvangen.

En het paste ook nog eens door de brievenbus. Top.

bestel licht blauw krijg groen

Ben zeer teleur gesteld over de kleur.

Na 8 dagen wachten bestelling nog niet binnen

Eerder contact wees al uit dat probleem bij TNT post zou liggen. Echter werd de aanname gedaan obv het feit dat het stuk was verzonden door jullie. Geduld zou de oplossing zijn, vanuit Hoofs werd er vorige week geen actie genomen of verantwoordelijkheid genomen en dit uitgezocht. Vandaag nog een keer gebeld en kreeg een concreet antwoord dat collega ook daadwerkelijk zag dat pakket nog bij post.ligt. zij biedt direct aan actie te ondernemen. Daar ben ik blij mee, maar dat.had natuurlijk vorige week al aangeboden moeten worden zodat.ik mijn pakket wel voor carnaval én valentijnsdag had ontvangen

Onhandig met garen

De stoffen zijn geleverd zoals verwacht. Ik had echter drie verschillende stoffen en daarbij wilde ik, voor alle drie, bijpassend garen. Ik heb toen gebeld over hoe ze zouden weten bij welke stof het garen moest horen, en er werd mij gezegd dat als ik het direct toevoegde bij de popup die verschijnt als je de stof in je mandje legt, het helemaal goed zou gaan. Als er onduidelijkheid zou zijn zou ik gebeld worden. Toen alles geleverd werd bleek echter dat er drie keer hetzelfde garen was gestuurd, in plaats van drie verschillende bij de stoffen. Waarom hebben jullie me niet gewoon even gebeld of dit inderdaad de bedoeling was? Ik probeer op dit moment contact te krijgen maar tot nu toe geen succes.

Vlotte afhandeling van mijn aankoop

Langzame leverding

Bellen en mailen en ja daarna ineens wordt het die dag opgestuurd

Positief. Kwalitatief heel goed

Ik kwam per toeval op hun site terecht omdat ik stoffen aan het zoeken was. Zeer uitnodigende site. Duidelijk. Paar lappen besteld. Kwalitatief goed. Ik zal zeker vaker bij hen kopen zolang dit alleen online kan. Jammer dat de winkel een eind bij mij uit de buurt is.

Wordt sneller opgestuurd en helemaal goed ingepakt, hartelijk dank alvast.

Super en helemaal top

Super kwaliteit, snelle levering en alles perfect.

Duurt erg lang voordat je je spullen krijgt

Na een week nog steeds niks binnen.

Vughterstraat 181183

5212GB Den bosch