Ik wacht nog op mijn bestelling

Ruim een week geleden besteld, maar nog niets ontvangen. Komt dit door het weer?

Goed verzorgd, snelle levering

2 lapjes flanel van 1 meter besteld

De lapjes zagen er prima uit en heb ik eerst gewassen. Toen ik het wilde gebruiken bleek 1 lapje nog maar 92 cm te zijn, de ander haalde precies 1 m. Ik heb opgebeld hoe dat kon. Vermoedelijk klopt het wel dat de stof kan krimpen in de was (tot 10% vlgs de mw), maar dat de 1 dan zoveel gekrompen was en de ander niet vond ik raar. De mw aan de telefoon vond ik weinig begripvol, want dat het kon krimpen had ik kunnen weten. Ik bestel hier iig niets meer, geen prettige service.

Slecht

Kwaliteit zeer slecht

Heb het pakketje nog niet ontvangen. Hoe kan dat?

Ik vind het raar dat ik een beoordeling moet geven van iets dat ik nog niet gekregen heb. Ik heb stof met wereldkaartmotief besteld maar nog niets ontvangen. Het duurt wel heel lang als gezegd wordt dat het de volgende dag geleverd wordt. Ik wacht al meer dan een week. Nu moet ik een beoordeling geven van iets dat ik niet ontvangen heb. Ik hoop dus dat mijn pakketje vlug toekomt. Mvg Leen dufromont

Prima en heel aardig om even gebeld te worden als er iets niet te leveren lijkt.

Heel goed! menselijk en direct (zie hierboven)

Prima, jammer van de post

Prima spul en duidelijk gecommuniceerd. Alleen de post kwam het pakketje later dan aangegeven ophalen en mijn carnavalspullen kwamen dus de laatste dag van carnaval aan... terwijl ik op steenworp afstand van de winkel woon. Had in de huidige omstandigheden een afhaal optie wel fijn gevonden.

Accuraat en vriendelijk

Zie boven

Snelle levering, maar had door brievenbus gepast ipv pakketje

3 emblemen besteld, snelle verzending en levering. Maar kwam als pakketje en had makkelijk door de brievenbus gepast. Zowel goedkoper als efficiënter.

Ik heb 2x de emblemen Oeteldonk Borrelt 2021 besteld. Was makkelijk te bestellen en de producten zijn snel en goed verzonden en ontvangen!

Pakket is nog niet binnen

Pakket ligt door drukte al een week bij post nl. Jammer dat een paar emblemen niet als brievenbuspakket verzonden worden.

We hebben nog steeds niks ontvangen...!

Heb nog geen ervaring omdat we nog steeds op het carnavals pak aan Het wachten zijn!! Carnaval is alweer voorbij :-(

stof gekrompen

vermeld svp op de site of de stof krimpt!!!!!

Gewoon goed wat ik gewend ben.

Duidelijke site, snelle levering, ideale oplossing nu gewoon winkelen nog niet mogelijk is

Snelle levering maar de kwaliteit was minder dan verwacht

Helaas kon ik niet naar de winkel dit jaar! Online besteld en binnen paar dagen binnen. Toch beetje carnaval!

Prima gegaan

De bestelling was makkelijk en levering was op tijd. Prima.

Eindelijk een waaier

Wat blij met mijn rood wit gele waaier

Service was niet goed

Ik had op mijn bestelling geplaatst, bevestiging gekregen hiervan, maar vervolgens niks ontvangen. Eenmaal gebeld maar ik kreeg niemand ad lijn. 9 dagen na het plaatsen vd bestelling nog eens gebeld, ditmaal met succes. Wat bleek nu, een vd bestelde stoffen was niet verkrijgbaar in wit.. Wel in offwhite, toen ik aangaf dat offwhite ook goed was, ging het wel opeens snel. De stoffen werden toen gelijk die dag verstuurd. Ik vraag me af waarom ik geen seintje gekregen heb over het niet meer verkrijgen vd witte stof. En als ik niet gebeld had, had ik dan nu nog steeds gewacht? Het stof zelf is heel mooi, gelukkig!

geweldig

zondags besteld en woensdag al in huis, heel erg fijn. En de bestelde stoffen zijn prachtig.

Goede service, juiste producten

Tevreden klant

Netjes

Mooie emblame

De eerste keer besteld,. Keuring snel bestelling geleverd Netjes in gepakt Ziet er fantastisch uit

Snel en precies wat ik verwachtte.

Telefonisch advies gevraagd en gekregen voorafgaande aan aankoop. Snelle levering en product precies wat ik wilde hebben. Prima dus.

Alles op tijd binnen, leuke kaart erbij, alles goed verpakt. Top.

Vughterstraat 181183

5212GB Den bosch