Goede kwaliteit maar te laat en deel van de levering vergeten

Pakket zou de volgende werkdag verzonden worden. Kreeg het pakketje uiteindelijk een week later. Daarnaast hadden ze 2 emblemen vergeten. Na contact te hebben opgenomen met de winkel werd ik goed geholpen en werden deze emblemen gratis nagezonden. Uiteindelijk wel erg blij met de kwaliteit van de emblemen!

Ballon was precies hetzelfde zoals afgebeeld.

Goed verpakt en op tijd gelevert .Helemaal tevreden.

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering van wat ik besteld had.

Tot de volgende keer

Al eerder besteld. Nu weer. Altijd goed! Veel keuze. Mooie doos waarin bestelling verstuurd word. Top

Snelle nette levering

Erg snel en netjes geleverd

Telefonisch steeds zeer goede hulp. Denken goed mee. Kleur op scherm komt goed overeen met werkelijkheid. Dat is bij bestellingen online nog wel eens lastig.

prima service

de prijs kwaliteit verhouding is zeer goed bij Hoofs Feestkleding

Snel en zorgvuldig geleverd

Normaliter hoef je niet jezelf te registreren om de levering van je bestelling te kunnen volgen, maar dat bleek hier wel nodig te zijn. Net toen ik de leverancier hier over wilde benaderen werd ik gebeld, omdat 1 stofje dat ik óók had besteld bij nader inzien toch niet meer te leveren viel. Uiteindelijk was de stof die ik écht nodig had gelukkig wél leverbaar en vanwege het telefonische contact wist ik nu precies wanneer de levering te verwachten was. Dus, eind goed al goed.

Prachtig materiaal.

De post had wat vertraging en de bezorging wordt steeds maar uitgesteld, maar het materiaal was erg mooi. Ben er best tevreden over

Prima, vlotte service

Het door mij bestelde item was momenteel niet verkrijgbaar. Ik heb het als zeer prettig ervaren dat er telefonisch kontakt met mij is opgenomen en er een alternatief is gevonden. Onze kleinzoon was helemaal in zijn nopjes met zijn politiepak. Top!

Ik heb gekregen wat ik bestelt heb. Blij mee. Prima service

Prima ervaring mooie stoffen!

Binnen een aantal dagen verzonden, helemaal prima. Stofje was niet op voorraad werd keurig over gebeld met overleg of er een alternatief mocht worden geleverd; het alternatief is een prachtige stof die er heel erg op lijkt. Zeer tevreden mooie stoffen, goed contact en relatief snelle verzending.

Snel en klantvriendelijk

Snelle en correcte afhandeling van mijn bestelling. Één artikel helaas niet meer leverbaar, daar ben ik netjes over gebeld. De mevrouw van Hoofs heeft voldoende alternatieven aangeboden en samen zijn we daar snel uit gekomen. Ook netjes op de hoogte gehouden door Hoofs over de verwerking en verzending van het pakket. Grote klasse!!!

Snelle en correcte levering.

Ik kreeg zelfs een telefoontje of mijn geplaatste aankopen wel goed waren. De stof en het garen kwamen niet overeen qua kleur.

Goed geregeld en goede kwaliteit

Geleverde stof is van goede kwaliteit, voldoet aan verwachtingenen en wat aangegeven wordt op de site.

Prima geholpen garen vergeten was betaald. Nog een rits besteld een paar dagen al in huis.

Goede service, snelle verzending en een mooi product! Zou zeker nog een keer bestellen.

Alles in orde maar niet heel snel

Alles was netjes geleverd maar het duurde wel 6 dagen. Natuurlijk niet langzaam maar kan sneller

Gewoon prima in orde

Stof werd snel verzonden, netjes verpakt. PostNL had vertraging, waardoor een review vraag kwam voor ontvangst (beetje verwarrend), maar daar kan Hoofs waarschijnlijk niet veel aan doen. Prima ervaring dus.

Matig

Snelle levering Producten waren van slechte kwaliteit

Makkelijk, duidelijk, toegankelijk, fijne updates over bestelling

Goede service, snel antwoord op mijn vragen via de mail.

Stof gekocht, prima kwaliteit. Goede service

Wel oke

2 stuks carnavalspakket besteld. Jammer dat dit niet leuk verpakt was. Alles los in de doos. Er miste 1 'feestketting'. Zelf leuk pakketje van gemaakt om cadeau te geven.

Netjes, snel verzonden

Kleuren moeilijk te zien op de site maar omruilen van biasband was geen probleem. Helemaal top. :)

Altijd prettig en goed

Vughterstraat 181183