Goed maar indien er iets niet snel geleverd kan worden beter eerder communiceren met klant, verder geen klachten (ps ik ben zelf ondernemer in de branche fournituren op de Rotterdamse markten)

Zeer goede en snelle service. Mijn artikel voldoet aan mijn verwachting. Kom zeker weer terug als klant! Bedankt

Mooi produkt, goed verpakt en snel verzonden.

Heel goed. Super!

Ik had een bestelling geplaatst, deze was niet correct, via mail dezelfde dag de juiste bestelling doorgegeven en binnen 20 minuten antwoord en het goede aantal meters werd 2 dagen later bij mij bezorgd. Top

Goed geregeld

Online besteld en Snel In huis

Top !

Fijn dat alles online verkrijgbaar is in deze tijd. Snelle levering. Groetjes Huipie

Snel en goed

Snelle en goede service

Nog steeds niet binnen

Nog steeds niet binnen

Snelle levering, duidelijke communicatie, zorgvuldige verzending.

Alles prima, stof en levering

Alles goed in orde. Prima materiaal en snelle verzending

Gewoon goed

Goede service, een medewerker heeft me nog gebeld om mijn wensen te bespreken, zodat ik de juiste artikelen geleverd kreeg. Top!

Goede spullen en snelle levering

Vlot geleverd en de stoffen zijn erg mooi.

Goede artikel en bezorging ben te vreden

Erg snel!!

Ik was blij dat de wol snel binnen was, zo kon ik snel aan mijn coronahobby beginnen. :D Goed verpakt en mooie eerlijke prijs.

Super snelle levering, ruime keuze en spotgoed koop goede kwaliteit. Aanrader!!!

Stond een beetje sceptisch tegen online stof kopen omdat ik de stof t liefst wil “voelen”. Hele ruime keuze en what you see is what you get. Geleverde stoffen waren goed van kwaliteit , scherp geprijsd en supersnel geleverd!!! Echt een aanrader voor iedereen. Ga zeker nog meer bestellen.

Snelle service en alles netjes en in 1x geleverd.

Online stoffen bestellen is toch wel spannend als je normaal altijd alle stoffen keurt door er even aan te voelen. Door de volledige en accurate beschrijving blijkt dit geen probleem. Ook fijn dat alles in 1 levering komt, wat mij betreft heeft dit de voorkeur boven een levering in delen. Ondanks de waarschuwing dat het door drukte lang kon duren met levering was alles toch heel snel in huis. Top!!

heel snel en goed

was de eerste keer dat ik bestelde , was er heen snel en voldeed aan mijn verwachtingen

Allemaal goed geregeld

Ze hebben de zaken goed op orde

Uitstekend!

Sweatstof besteld, snel geleverd netjes verpakt mooie stof.

Respectvol, persoonlijk en service-gericht

Omdat het bestelde stof snel beschikbaar moest zijn, zorgde Hoofs er persoonlijk voor dat deze nog dezelfde dag verzendklaar werd gezet. Dat maakte dat we in staat werden gesteld onze order op tijd klaar te hebben: namelijk het vervaardigen van de bekleding van de kist voor een van onze dierbare medewerkers.

Prima stof besteld snel geleverd erg moei

Snelle goede levering

Na bestelling werd ik goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling en deze werd ook snel geleverd.

Klant vriendelijk blijf bestaan!

Goede service en zijn tevreden met het artikel in deze bijzondere tijd! Vriendelijke groeten.

Goede kwaliteit en snelle levering

Goede betaalbare stoffen voor goede prijzen en snelle levering

Vughterstraat 181183

5212GB Den bosch