Volgende keer beter

Ik had een trui besteld die ik met kerst aan wilde doen. Dag later krijg ik een telefoontje dat die trui er niet meer is. Nou, dan maar een andere trui. Deze trui kwam pas na kerst aan bij de voordeur. Zal best onmacht gewerkt zijn maar het was wel balen!

Goede service... uiteindelijk

Website klopte niet. Stof die we besteld hadden was helaas niet meer leverbaar. Teleurstelling! Dit kreeg ik op de mail. Met alternatief aanbod. Echter ander patroon. Was ook duurder. Ik vond mijn eerste keus net wat mooier, dus ze opgebeld: Nee was niet anders....Toen ik aangaf de 11 euro eigenlijk niet te willen bijbetalen, het was toch hun fout, boden ze aan het verschil te delen. Ik moest dus nog €5 betalen. Uiteindelijk kreeg ik het toch voor de prijs die ik al had betaald. Ging niet heel soepel maar wel naar tevredenheid. Mag iets clientgerichter. Product wel mooie kwaliteit!

Snelle levering, op de foto leek het stof donkerder maar ben tevreden. Ik kan geen foto delen maar is heel leuk geworden.

Prima levering, mooie kwaliteit, precies wat ik ervan verwacht had.

Super goede service

Ze helpen je als je vragen hebt en de spullen worden snel verstuurd

Fantastisch!

Snelle levering, heel goede kwaliteit, betaalbaar.

Was me eerste keer

Mijn ervaring is goed gegaan snelle levering netjes verpakt product was goed. Helemaal toppie

Goed geregeld

Alles snel geregeld was wel zaterdag geleverd ipv maandag maar ik weet niet of er wel op maandag bezorgd wordt.

Het was oké, maar slordig verstuurd

Niet alle stoffen waren op voorraad terwijl ze dat volgens de site wel waren. Verder netjes opgelost. Enige wat nog een beetje knullig was, was hoe de stoffen in de doos waren gedaan. Alles los en slordig gevouwen op elkaar. Veel ruimte over in de doos en door het vervoer rommelig aangekomen. Wat andere partijen doen: de stoffen even strak in een mooi vloeipapiertje inpakken. Dan komt het netjes aan. Stoffen waren prima.

supersnelle levering met de feestdagen

snelle levering en knopen precies zoals op het plaatje

Oprijd binnen de bestelling

Voor mij was dit de eerste kennismaking met deze stoffenzaak. Fijne website, gemakkelijk te vinden wat je nodig hebt. Snelle levering. Uitmuntende kwaliteit stoffen. Absolute aanrader.

super

klantvriendelijk, ik heb zelfs op verzoek hetzelfde verfbad ontvangen als ik al eerder ergens anders had gekocht

Snelle levering en makkelijk bestellen

100% tevreden

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering en mooie stoffenkeuze!

Zeer blij met het product!

Artikel kwam helaas te laat, maar ik voortaan hier bestellen want de kwaliteit is goed!.!

snel alles geregeld ,snel verzonden, snel ontvangen.

Had de stof gevonden op internet, snel besteld en een snelle afhandeling van Hoofs. Bedankt.

Vlot verzonden

Netjes, vlotte verzending rangorde verpakking

snelle correcte levering, super mooie kwaliteit

Ik zal zeker nog bestellen!

Te laat

Mijn kleinzoon werd 1 jaar en kreeg de ballon een dag te laat

Vlotte levering

Vlotte levering, veel keuze.

Keurige en snelle levering

Besteld en 2 dagen later alles in huis met toevoeging van kaart groeten uit Den Bosch. Geeft net even dat extra meer aandacht aan je bestelling. TOP

Vughterstraat 181183

5212GB Den bosch