Perfect!

Goede kwaliteit producten, fijne klantenservice en keurig bezorgd : )

Na twee weken kwam mijn bestelling 2 dagen voor carnaval

Ik dacht mooi op tijd te bestellen, maar helaas was het pakketje pas na een vraag om “waar blijft het” twee dagen voor carnaval jn huis. Sommige dingen had ik inmiddels dubbel, want daar ga ik niet op wachten, en de broek was te groot, maar ja, geen tijd meer om te ruilen dus toch maar aan. Jammer.

Prachtige producten, late levering

De bestelde en gekochte producten zijn prachtig en van zeer goede kwaliteit! Helaas duurde levering erg lang: op maandag besteld en op zaterdag pas ontvangen. Dat was erg jammer!!

Mooie stof

Een mooie stof voor een goede prijs, netjes verpakt en bezorgd. Blij dat ik deze bij Hoofs online kon kopen, want nergens in mijn omgeving kon ik zoiets in een winkel vinden.

Bestelling snel geleverd, goede kwaliteit voor een redelijke prijs.

Snel

Netjes afgeleverd

Partyproof

Súper veel plezier van en met dit item gehad! Makkelijk draagbaar, 1 nadeel: hele huis ligt onder de sliertjes;-)

Super toffe kleding!

Kocht hier voor t eerst en ben erg enthousiast! Levering duurde wel wat langer dan verwacht, maar te begrijpen met de drukte van carnaval!

Slechte communicatie, lange verzendtijd

Liefst bestel ik hier nooit meer

Bestelling nooit ontvangen

Helaas heb ik mijn Hoofs bestelling (nog steeds) niet ontvangen van DHL!

Zelfs in de carnavalsdrukte een snelle levering

Goede service en prima prijs/kwaliteit verhouding.

Past perfect, in de winkel was het gigadruk….hahaha. Kon dit jasje ook niet vinden in de winkel, zo druk en zo groot was het….hihihi. Via internet prima gegaan!

Misser

Slecht bereikbaar. Telefoon wordt niet opgenomen..Verkeerde maat afgestuurd.

Giede en snelle levering

Slechte kwaliteit

Bij het uitpakken is stiknaad los gegaan waardoor het tule tikje niet meer te gebruiken is.

Bestelling kwam veel te laat

Op website stond levering 2 werkdagen kwam pas na 2 weken?! Zonder communicatie en met 5 x nabellen en mailen. Dus veel te laat! Zeer slecht!

Beetje laat besteld voor de carnaval, maar netjes op tijd ontvangen!

Goede en snelle levering

:-)

Nette en vlotte levering!

Duidelijke site. Snelle levering ondanks drukte carnaval. Leuke artikelen met een goede prijs.

Niet compleet

Mijn bestelling was te laat en niet compleet hier verder geen bericht over gekregen of het geld.

Zeer late levering!!!

Als je ook een stoffen webwinkel hebt, kan je die niet even laten versloffen omdat de webwinkel in feest artikelen voor gaat vanwege carnaval!!!

Prima levering en optijd

Prima levering en optijd

Helemaal tevreden met producten en Super service rondom PostNL problemen.

Door problemen met bezorging door PostNL (aangeboden PostNL afleverpunt bleek niet meer te bestaan), dag voor het feest op advies van medewerkster snel nog een keer dezelfde bestelling gedaan. Dit kwam keurig op tijd aan zodat we met het sportteam toch onze outfits hadden. EN niet te vergeten, ... de eerste bestelling die nooit afgeleverd kon worden door PostNL is zonder dat ik er iets voor hoefde te doen automatisch na ongeveer een week terug gestort. Toppie!!!

Snel duidelijke mails

De bestelling optijd binnen

2 artikelen besteld waarvan 1 foutief ontvangen

2 artikelen besteld waarvan 1 artikel foutief.

Vughterstraat 181183

5212GB Den bosch