snel en correct

ben zeer tevreden , had alleen voor dat bedrag wel wat meer kindervuurwerk verwacht dus dat viel me een beetje tegen ! verder was het allemaal goed

Uitstekend!

Nadat ik cat 1 vuurwerk had besteld, belde ze me. Het pakket wat ik besteld had, was uitverkocht. Ze kon het pakket wel zelf samenstellen. Geen probleem. Maar ze belde zodat ik wist dat de verpakking anders zou zijn. Ook deed ze er iets extra’s bij. Geweldig toch?

Zeer tevreden niet anders als ik verwacht had

Is een zeer bekende winkel in Den Bosch die alleen maar kwaliteitsproducten verkoopt. En bekend staat om zijn goede service. De mondkapjes zijn van zeer goede kwaliteit en pasvorm. In een woord gewoon top.

Heldere informatie Goed product

Het is precies wat ik bedoelde!

Het is precies wat ik bedoelde ben snel binnen

Goed product @

Door de mondkapjes beslaat mijn bril niet meer.

Er werd netjes gebeld dat de bestelling iets later zou komen en daarna was deze mooi op tijd. Mooi en goed materiaal voor goede prijs!

uitstekend

perfect

Goede mondkapjes en snelle levering

Hoofs heeft een ruime keus in mondkapjes en ze zitten goed. Verder was de levering snel.

Perfecte service

Nadat mijn bestelling niet voorradig was werd ik gelijk gebeld en werd me gevraagd of ik het geld terug wilde ontvangen of dat de bestelling bleef staan tot de stof weer binnen kwam. Na een paar weken mijn stof gehad , perfect.

Perfect geregeld en bezorgd

Klantencontact wordt ook meteen op gereageerd

Alhoewel het lang duurde eer ik het bestelde ontving ben ik toch tevreden. Ik werd goed op de hoogte gehouden en ik snap dat de bezorgers het erg druk hebben.

mooi stof, goede kwalieit

mooi stof, heb even moeten wachten voordat deze weer op voorraad was maar daarover had Hoofs Feestkleding netjes telefonisch contact opgenomen!! dus nette goede vriendelijke service!!

Snelle levering voor mooie prijs

Order is snel verwerkt, goed verpakt en snel verzonden, ondanks tijd van het jaar. Zeer tevreden over geleverde goederen en communicatie. Zeker voor herhaling vatbaar.

Mooie stoffen, ruim assortiment en snel geleverd!

Ruime keuze in stoffen online met duidelijke specificaties. Snel geleverd, netjes verpakt en uitstekende prijzen. Ik zal zeker nog eens bestellen of liever nog langskomen in de winkel, kreeg meteen weer inspiratie!

Super vlotte service

Ik had een trui besteld in de maat XL en werd de dag erna keurig gebeld met de mededeling dat deze trui helaas niet meer verkrijgbaar was in deze maat. Of ik een andere trui wilde hebben of misschien een maat groter van dezelfde trui. Hebben ze netjes opgelost

Leuk assortiment en snel geleverd!

Top Produkt en snel geleverd..

Snelle verzending, duidelijke e-mails van de status van je bestelling. Netjes verpakt, alles prima.

Prima zaak

Zeer positief

Zeer snelle levering. Ondanks de feest dagen, snel verstuurd en volgende middag in huis.

keurig volgens aanvraag alles binnen

Prachtige kwaliteit stoffen

Zeer fijn, mopi vuurwerkjes

snel en goed

in deze drukke tijd snel het pakje ontvangen, communicatie was ook ok

Vughterstraat 181183

5212GB Den bosch