Mooie stof.

goede service

Eerste keer top, tweede keer jammer buiten de schuld van Hoofs, oorzaak Post NL

De Sinterklaasmondkap die ik bestelde kwam pas vandaag binnen, als mosterd na de maaltijd. Deze zal ik dus terugsturen. Ongetwijfeld komt dat door vertraging bij Post NL maar dat maakt het niet minder jammer. Hartelijke groet, Coen Molenveld

Bestelervaring is prima, dik in orde! Verzendwijze is drama

PostNL maakt dat de levertijd vijf dagen wordt, hoofd doet alles super en communiceert fijn. Nu nog een vervoerder die daar bij aansluit!

Betrouwbaar. Snel.

Fijn geholpen door klantenservice. De winkel bezoeken is al een feest op zichzelf.

Niets op aan te merken

Mondkapjes zijn nooit fijn, maar de bij Hoofs gekochte, zijn de beste tot nu toe. Gelijk nog een paar besteld

Supernetjes en snel

Snelle levering netjes verpakt

geweldige service

Ik had sint en piet masker besteld en ze zijn van zeer goede kwaliteit en heel snel geleverd. Zondags besteld, donderdag in de brievenbus. Heel veel complimenten gekregen over de mooie maskers!

keurig op tijd in een hectische periode

Product kwalitatief goed en snelle levering

Snelle bezorging en afhandeling van de bestelling. Mooie pietenpak alleen jammer dat de muts te groot is en niet verstelbaar of dat er geen extra elastiekje omheen zit.

Prima and snel!

Zonder problemen online besteld, zeer snel ontvangen en zeer tevreden over de kwaliteit.

Prima snelle service!

Producten zoals omschreven op de website. Ik ben zeer tevreden!

goed en snel

snelle goede service

Goed verzorgd en keurig op tijd

Pakket keurig verzorgd en op tijd geleverd. Klopt ook met de omschrijving op de website

alles op tijd,. snelle levering. In een woord PRIMA.

Mooie kwaliteit pietenpak!

De pietenpak is van mooie kwaliteit en tegen een betaalde prijs. Dezelfde pakken staan op andere sites voor een stuk duurder. Hoofs feestkleding is zeker de goedkoopste en heeft de beste kwaliteit

Vlotte vlekkeloze afhandeling

Het is vlak voor Sinterklaas 2020, iedereen kampt met vertragingen bij de afhandeling en verzending van internetverkopen. Bij Hoof hebben ze daar schijnbaar geen probleem mee want het pakje wordt meteen de volgende werkdag smorgens verzonden en de dag erna bezorgd. Top!

Duidelijke site, mooie prijzen en snelle levering!

Mooi pak! En snel geleverd!

Toplevering van een mooi product

Snelle levering, goed beschermd ingepakt. Mooi pietenpak!

Vriendelijke service

Niet alles bleek voorradig maar dat is in overleg nagestuurd.

Eén artikel was niet leverbaar. Ik werd keurig gebeld en er werd een vergelijkbaar product meegestuurd. Top!

goede snelle service

Alles was perfect. Ik had de hoed liever wat minder fluor van kleur gezien, maar online lijkt het allemaal dezelfde hoed dus terugsturen en opnieuw bestellen leek me gen verbetering. In de productomschrijving zou ik wel toevoegen dat het gaat om een fluor/ neon kleur. Om verwachtingen te managen

snelle en goede levering

snelle en goede levering

Kapot artikel

Het product wat ik heb besteld is kapot. Als ik het terug stuur moet ikzelf de porto betalen. Jammer dat als jullie iets sturen het niet eerst controleren op oneffenheden. Na contact is alles keurig netjes opgelost. De portokosten zijn terug gestort en het product is gemaakt. Chapeau!!!

Vughterstraat 181183

5212GB Den bosch