Prima jas en accessoires gekocht

Prima jasje en accessoires gekocht in de grote winkel was super shoppen

Duurde heel lang en was geen enkel contact te krijgen

Het heeft meer dan 2 weken geduurd voordat ik de bestelling mocht ontvangen en ze reageerden op geen enkel bericht.

Snelle levering prima website

Alles wat online besteld was was prima naar wens. Netjes verpakt ook. 1 product waarvan op het plaatje meerdere items te zien waren kreeg ik er maar 1 van, daar was ik lichtelijk teleurgesteld over.

Kwalitatieve kleding.

Mooie spullen geleverd gekregen En snelle service in drukke tijden.

Alles netjes geregeld

Jullie hebben precies gedaan wat jullie beloogd hebben.

Jammer met de bezorging

Qua bezorgen ging het even mis. Dacht eerst wel weer zo'n nep account.. Zaterdag zou het bezorgd moeten zijn, met alle mailtjes die ik kreeg. Dinsdag erna lag het in de brievenbus.. Gelukkig. Verders alle bestelde fournituren zaten er in..

Producten sturen oke

Ik heb karnavals schoenen met lichtjes retour gestuurd wanneer word dat terug betaald want daar zijn jullie niet erg snel mee

Nooit meer!

Ik had op 20 januari een bestelling geplaatst. Ik dacht lekker ruim op tijd te zijn. Niet dus! In de tussentijd al 2x gemaild en contact gezocht via Facebook, maar kreeg geen reactie terug. Omdat ik uiteraard geen vertrouwen had dat ik mijn bestelling nog voor de carnaval zou krijgen heb ik alles elders gekocht om er zeker van te zijn. Toen op donderdag 8 februari kreeg ik uiteindelijk alsnog mijn bestelling. Ik snap echt wel dat jullie het mega druk hebben voor de carnaval. Maar zet dat dan op jullie site bij de artikelen, want alle artikelen die ik had besteld stonden allemaal “op voorraad”. Echter een reactie op mijn mails zijn er nog steeds niet.

….

Pakket helaas veel te laat ontvangen

Ik had mijn pakket nodig voor een bepaalde datum en heb ruim van tevoren besteld. Volgens de site was de levertijd voor de bewuste datum. Toen er 3 dagen van tevoren nog niks was bezorgd heb ik maar eens gebeld. Helaas zijn ze slecht bereikbaar op de stoffen en fournituren, dus de feestlijn maar ingedrukt. Pakket zou klaar staan voor verzending, zeiden ze. Dus niet, want ik kreeg het een week te laat. Helaas pindakaas!

Slecht contact via de telefoon en in de winkel

Naar de winkel geweest met het probleem dat pakketje niet is geleverd. Krijg te horen dat ik het een paar dagen moet afwachten en anders telefonisch moet bellen zodat jullie een ticket naar post nl kunnen sturen. Na een paar dagen telefonisch contact met jullie, krijg ik weer te horen dat ik ieder moment een pakketje kan verwachten. Nu een week later nog geen pakketje gehad en Carnaval is voorbij. Jullie hebben geen moeite willen doen om te kijken waar post nl mijn pakketje heeft gelaten. Ik zit nu dus zonder pakketje waar ik wel voor heb betaald.

De prijs kwaliteit verhouding is prima! Alleen de bezorging zou wat sneller mogen.

Redelijk snelle bezorging

Maat voering te klein bij te groot bestellen

Mooi en snel geleverd

Top winkel

Goede ervaring

Besteld en snel geleverd, top!

Veel te laat bezorgd

Heb op zondag besteld betaald voor pakket post en bezorgt door de brievenbus door de postbode dus pas op vrijdagmiddag rond 16.00 bezorgd

Slecht

Bestelling niet geleverd door fout op fout. Telefonisch steeds aan het lijntje gehouden en uiteindelijk een totaal verkeerde bestelling ontvangen. Conclusie: voor het thema waar we spullen voor nodig hadden…..hadden we niks. Had bij de eerste fout al gezegd we storten het geld terug we kunnen het niet op tijd geregeld krijgen, hadden we tijd gehad om het zelf wel goed te regelen.

Vlotte service

Goederen voldoen aan de verwachtingen, prijs/kwaliteit is zeker in orde

Niet goed binnen 1dag alle 2 kapot

Niet goed al kapot binnen 1 dag

Niet goed

Levering was veel te laat en niet volledig! Zelfs na meermaals telefonisch contact

Ben tevreden

Snelle levering en prachtige jas gekocht.

Goed, heb alleen wat langer op mijn pakketje moeten wachten maar was toch nog op tijd binnen voor de carnaval

Op tijd geleverd

Broek werd snel geleverd.

Vughterstraat 181183

5212GB Den bosch