Vondt het fijn dat ze belde dat het pak wat ik had besteld dat het uitverkocht was echt super

Netjes verpakt. Zit hoes zelfs bij ter bescherming voor pieten pak

Ik wilde bij mijn kanten stof bijpassende voering. Ik werd telefonisch fantastisch geholpen door een van de medewerkers. De voering moest nog speciaal besteld worden! Alles is tegelijkertijd afgeleverd, dus geen extra portokosten! Super geregeld!

Heerlijk zoveel keus

Zoveel mooie stoffen. Zeer snelle verzending. Kortom zeer tevreden.

Goede kwaliteit, snelle levering, mooie producten

Goede kwaliteit, snelle levering, mooie producten

Extreem teleurgesteld.

Mijn order bestond uit 2x Polyester Satijn Zwart met een lengte van 2,5 meter en 2x Polyester Satijn Zwart met een lengte van 3 meter. Vervolgens krijg ik 1 gigantisch groot stuk toegestuurd waarvan alleen de stof klopt. Ik gok dat de maten samengevoegd zijn en ik dus een stuk van 11 meter heb gekregen, maar ik kan dit zelf met geen mogelijkheden nameten dus het is giswerk. Ik ben hier zowel enorm boos als extreem teleurgesgeld om. Het is simpelweg niet wat ik besteld heb. Ik heb 2 stukken van 2,5 meter besteld en 2 stukken van 3 meter, geen gigantisch lap stof. Als ik (ik gok) een groot stuk van 11 meter stof wilde dan had ik dit zo wle besteld. Als ik niuzelf deze stukken op maat moet gaan knippen kost dit mij enorm veel tijd, frustratie en moeite. In principe heb ik dus helemaal niks aan mijn geleverde bestelling.

Goede spullen en snel geleverd

Blij met hetgeen we besteld hadden en levering was binnen de gestelde termijn. Wel vrij prijzige spullen maar kwaliteit is prima.

bestelling mondkapjes stof

mooi stof en een mooie prijs

Toppie

Alles ging snel van bestellen tot bezorgen en ben blij met de mondkapjes :)

3x 1.10 m (3 verschillende kleuren) stretch ribfluweel besteld om flaire broeken voor mijn kleindochter te maken. Stof voelt heerlijk aan en rekt in de breedte wat lekker zit voor een strakke flair broek. Bedankt voor de snelle verzending.

Kwaliteit ook goed

Mijn ervaring met hoofs stoffen is goed , Heb al meerdere mensen door verwezen naar u site. En al meerdere keren besteld , snelle en nette levering

super goed

De bestelling die ik geplaatst had werd nog dezelfde dag verzonden. Ik werd nog gebeld over een product dat niet meer voorradig was, er werd mij een alternatief aangeboden dat duurder was en de kosten werden niet doorberekend. Zeer klantvriendelijke benadering!

Snelle levering, juiste product

Product was makkelijk vindbaar online en werd snel en correct thuis bezorgd!

Prima services

Ik ben al jarenlang klant maar dit was de eerste keer om online een bestelling te plaatsen. Jarenlang ben ik tevreden over de geleverde kwaliteit en services van de medewerkers.

Zie biven

Mondkapjes vind ik bepaald geen feestkleding in deze Coronatijd. sorry

Mondkapjes vind ik bepaald geen feestkleding in deze Coronatijd.

zeer tevreden

Snelle levering netjes ingepakt! Uiteraard zeer tevreden!

een tevreden klant

prima service en goede kwaliteit producten.

Door slechte ballonnen 3 geworden ipv 23 op verjaardag.

Twee cijfer ballonnen besteld bij Hoofs en waren beide na 2/3 dagen slecht.. Maandags gebeld voor vervanging van een ballon, deze opnieuw gehad. Dag erna gebeld dat de andere ballon ook niet goed meer was, maar hier konden ze niks aan doen??? Belofte is dat de ballonnen 1 week minimaal mooi blijven, niet dus. De nieuwe ballon bleef wel wat langer goed, dus ik was op me verjaardag 3 geworden in plaats van 23..

Slecht...

De mondmaskers zijn van zeer slechte kwaliteit (valse plooien, niet aanpassend, slechte kwaliteit), en lijken in niets op de foto’s op de site. Miskoop van formaat.

Snelle verzending, goed product.

We hebben het kostuum zeer snel ontvangen en het is van goede kwaliteit.

Snelle levering, goed product

Snelle levering, goede kwaliteit.

zeer goed

Heel netjes! Kreeg belletje dat de stof een week later pas binnen kwam. Prima levering.

Vughterstraat 181183

5212GB Den bosch