Uitstekend!

Super snelle service en alles beschikbaar wat ik wilde. De kwaliteit van de helium ballon is erg goed. Hij hangt, een week later, nog steeds

Er wordt netjes overlegd als iets niet in voorraad is, alles super goed verpakt Super service!

Onduidelijk

Geen patroon geleverd Slechte handleiding Onduidelijkheid over de stoffen.

Mooi pietenpak voor goede prijs

Makkelijk te bestellen, snel bezorgd, goede kwaliteit en prijs.

1 besteld artikel stof was niet op voorraad. Telefonisch werd ik daar van op de hoogte gebracht. Ik koos voor nalevering zodra het weer binnen was. Super binnen een week werd ook dat geleverd.

Product (mondkapje) afwijkend van website

Mondkapje bleek na levering (met 4 dagen vertraging) totaal anders te zijn dan de foto op de website. In dit geval kan zijn dat de verkeerde foto is gebruikt; webshop geeft zelf aan dat dit niet het geval is en dat afwijking van foto mogelijk is Veel moeite gedaan om reactie te ontvangen en juiste klachtafhandeling

Fijne site en snel geleverd!

Een hele goede service mogen ontvangen van PW Hoofs! Helaas was er een artikel niet op voorraad nadat de bestelling geplaatst was. Als alternatief mocht ik uit 2 andere artikelen 1 uit kiezen. Top service!

Vlotte levering, precies wat ik besteld heb!

In deze coronatijd kan ik niet naar de stad om stoffen te kopen. Ben enkele keren in jullie winkel geweest en vond het er geweldig, wat een collectie. Vandaar dat ik op internet bij jullie besteld heb.

heel goed

Fijne mondkapjes besteld. Deze werden netjes en op tijd afgeleverd.

Snel geleverd en een goed product

Het ging prima

Snelle levering en goede service

De stoffen mondkapjes zijn heel fijn!

Goede kwaliteit

Snelle levering Stof van goede kwaliteit

Levering was goed

Alleen voor de mondkapjes is wel aan te raden om er bij te vermelden dat de stoffen afgeven. Ik maak mondkapjes en was de stof voor op 30 graden. Maar het donkere lapje geeft af. Dus nooit meteen in 60 graden wassen met uw gewone 60 graden was. Dit even dus als tip.

Goede, snelle service

Ik ben tevreden over deze winkel. Ik had mijn bestelde stof erg snel in huis. Het contact met de klantenservice was fijn, Ze luisteren hier echt naar de klant.

top

alles ok

Vlotte en goede levering

Prima mondkapje. Brievenbus levering.

Fijn dat zo besteld kan worden , je hoeft de deur niet uit. en de vele soorten stof. de snelle en goede bezorging. Uit de stof zijn al veel mondkapjes gemaakt om uit te delen Voor het verzorgingshuis en mensen met minima inkomen. zo maak je een ieder blij.

Vriendelijk en kundig!

Geweldig!

'S weekends besteld, en dinsdag al bezorgd!

De stof was nog mooier dan gehoopt en inderdaad op de eerst volgende bezorgdag in huis.

Super snelle levering

De bestelling werd keurig geleverd en ziet er goed uit.

Zie bovenstaand.

Vughterstraat 181183