Ik bestel sinds ongeveer een half jaar nu hier. Ik ben zeer tevreden. De prijs is gunstig en de ballonnen blijven lang vol.

Top service!

Ik ben heel blij met mijn bestelling en de klantenservice. De stoffen werden snel geleverd en komen overeen met mijn verwachtingen en de foto’s op de site. Zeker aan te raden!

Fijne website en zeer snel geleverd. Ga zo door!

Goed product, snel geleverd!

Vlot en correct geleverd

Op mijn vraag over de grootte van het decor op de stof kwam snel antwoord. De volgende dag had ik al de bestelling al in huis. Kwaliteit van het geleverde is prima.

Ik ben geweldig geholpen en ben zeer tevrede over het materiaal!

Omdat niet alles op de website stond, moest ik ook wat dingen bestellen via mail. Doordat ik wat dingen vergeten was, heb ik meerdere mails gestuurd (erg verwarrend dus), maar alles is goed gekomen. Ook hadden ze tijdelijk niet de stof die ik nodig had, hier hebben ze me over gebeld en boden ze me hun excuus aan. 2 dagen later had ze toch nog geregeld dat ik de stof eerder kon krijgen, helemaal blij mee, prima geregeld dus :)

Topservice !!!!!

Goede service ...snelle levering !!! Zeker en vast nog bestellen .

Niet goed geknipt

Stofjes niet recht geknipt. En daardoor net minimaal en soms niet voldoende lengte van de stof.

Goede service fijn product

Goede service aan de telefoon aardig personeel. Goede kwaliteit product!

Snelle levering en prima product

Snel geleverd en alles in goede orde

Snelle levering, goede service

Van de vorige bestelling mondkapjes was er een met een kapot elastiek. Na een mailtje werd onze volgende bestelling gratis aangevuld met een extra mondkapje EN met excuses. Dat is nu service!

Prima, snel geleverd, precies wat het moet zijn.

Prima, snel geleverd, precies wat het moet zijn.

eigenlijk perfect voor mij ..

alles is duidelijk , en snelle service.

Precies goed

Doen wat ze beloven

Prima service!

Goed meegedacht, nadat een bepaalde stof niet op voorraad was.

snelle levering van goede kwaliteit

op zoek naar goede mondmaskers, kwam ik op internet de site van Hoofs tegen en aan de hand van de beschrijving een bestellinggeplaatst, dewelke voldeed aan de beschrijving.

Altijd vriendelijk personeel waar je alles aan kan vragen . Komen al jaren met carnaval uit Breda omdat ze zo’n groot assortiment hebben. Zijn nog nooit met lege handen naar huis gegaan.

Het is mooi

Vlot en goed

Mondkapjes zijn mooi, goed en ook nog vlot geleverd

Bestelling was snel binnen

Volgende keer weer bestellen

Goed gemaakt kledingsstuk, voldoet 100% aan verwachtingen

Gemakkelijk besteld mondkapje dankzij overzichtelijke website. Met iDeal gemakkelijk de zaak financieel geregeld en het was er per gewone, goedkoopste post in pakweg een week. De Post bezorgt niet meer dagelijks, maar andere webshops doen er vaak dubbel zo lang over... prima, snelle verzending dus ook nog eens. Vandaar de max score die ik geef.

snelle service, overzichtelijk en duidelijk

Hoofs nam contact met mij op om kenbaar te maken dat zij ook nog andere stof hadden in hetgeen ik besteld had maar nog niet op de site stond. En inderdaad die was precies die ik wilde. Dikke pluim voor de service.

snelle levering en goede service

Na bestelling nog telefonisch contact gehad over nog een aanvulling, wat goed en vriendelijk werd opgelost. Snelle levering.

goed ingepakt, mooi produkt

Vughterstraat 181183