Eerste ervaring

Helaas was andere masker niet voorradig, alles keurig thuis geleverd

Nette levering

Bestelling was vlot binnen, mooie stof en materialen.

goede survice

Zelf mondkapjes gemaakt. Konden 5 uit zeiden ze op internet,maar als je netjes knipt kon ik er 6 uithalen. Helemaal top!!!

Keurig verzorgd...

De stof die ik bestelde was even niet op voorraad. Ik kreeg keurig een mailtje dat het iets later zou worden. Inmiddels ontvangen en een blij kleinkind..

Heel goed!

Duidelijke website met heldere foto's. Verzending is snel en artikelen zijn verzorgd ingepakt.

prima!

Voor de tweede keer mondkapjes besteld, helaas niet meer zulke leuke prints als de eerste keer. Maar noodzakelijk kwaad; gewoon kiezen en bestellen Snelle levering Sluiten beter af dan een chirurgisch masker Mijn bril beslaat namelijk nu niet meer

Goedkoop en snelle levering

Moest voor me werk snel maar goedkoop gereedschap foedraal hebben,die niet te groot is als een gereedschapgordel maar wel genoeg ruimte voor mijn gereedschap. En van bekend merk,dat het niet te snel stuk gaat. Dus kwam ik uit op Hoofs.

Transactie afgewikkeld zoals het hoort.

Transactie afgewikkeld zoals het hoort.

Goede snelle levering

Vijf mondkapjes besteld, die de volgende dag werden geleverd. Prima kwaliteit. Enige minpuntje is dat er mondkapjes zijn met hoofdelastiek en met oorelastiek en dat dat niet altijd duidelijk is (het plaatje toont bijvoorbeeld oorelastiek en dan blijkt het mondkapje met alleen hoofdelastiek geleverd te kunnen worden). Goed opletten dus. Of het hoofdelastiek doorknippen en zelf tot oorelastiek knopen, wat ik heb gedaan.

Besteld en vrij snel binnen, wel niet binnen de tijd die online staat maar zal door de Corona komen

Fantastische pasvorm, en lekker licht

Fantastische pasvorm, en lekker licht

Voldeed geheel aan mijn verwachtingen.

Prima product en prima service. Site was wat traag op moment van bestelling, maar dat leek een momentopname.

Acceptabele verzendkosten, was goed verpakt, artikel precies zoals omschreven. Artikel voldoet aan verwachtingen.

Snelle en nette levering, uitstekende pasvorm.

Eerste keer voor ieder gezinslid één exemplaar besteld. Erg tevreden, daarom nog een aantal extra besteld. Ook voor opa en oma!

Mooie stof

Mooie stof en snelle levering. Alleen jammer dat er niet bij stond dat het door de brievenbus kon. Als pakket had ik het bij een afhaalpunt laten bezorgen wat niet nodig was geweest.

Leuke mondkapjes ev voor een goede prijs Snelle levering..en mailcontact.

Helemaal GOED

Helemaal GOED

Prachtige mondkapjes geen beslagen brillenglazen meerr.

Ik vind de mondkapjes fijn zitten. Dankzij het metalen stripje beslaan mijn glazen ook niet meer. Helaas is van mijn eerste kapje na drie keer gebruik het metalen stripje al gebroken. Hoop dat mijn tweede zelfmaakset het langer volhouden.

Super goed.

Mondkapje snel en goed geleverd. Zag er precies uit zoals op de website. Past perfect en draagt fijn. Bril beslaat niet.

Snel + Betrouwbaar =TOP

Al meerdere keren mondkapjes besteld. Ook het pakket om zelf te maken. Mijn dochter reist veel met het OV en was blij met de tijgerprintjes die ik naar haar gestuurd had. Bij de laatste bestelling had ik de mogelijkheid om voor oorelastiek te kiezen... de website geeft dit ook duidelijk aan. Ik ben dus een terugkerende klant wat wil zeggen dat we heel tevreden zijn!

Snel geleverd na duidelijke site te hebben bekeken

Duidelijk aangegeven of het met oorelastiek was of niet. Makkelijk keuze maken voor het juiste mondkapjes en zeker ook keuze uit veel kleuren.

Snelle verzending en prima produkt

Ik kocht hier mondkapjes van katoen en chiffon. Al meerdere teleurstellingen gehad met elders aangeschafte produkten. Nu eindelijk een prima mondkapje ontvangen van uitstekende kwaliteit. Sluit perfect aan en de neusbrug is ook goed af te stellen. Met dit kapje eindelijk geen beslagen brilleglazen. Ben er heel blij mee.

Snel product ontvangen

Prima mondkapjes.

Mondkapjes sluiten goed aan. Zitten ook prettig. Tip: een kleine kartonnen verpakking zou voldoen. Het is niet nodig de mondkapjes, die zelf al in plastic zijn verpakt, in een grote plastic zak te versturen.

Vughterstraat 181183

5212GB Den bosch